• Novato
Femei Umed Uscat Reincarcabil Spate aparat de Ras aparat de Ras Electric 3 in 1, Reincarcabil rezistent la apa Corpul Picioare, Axile Tuns aparat de Ras , Bikini fără Fir Remover Umed/Uscat Folosi (Mai mult de Două Lamă de Tăiere)

Femei Umed Uscat Reincarcabil Spate aparat de Ras aparat de Ras Electric 3 in 1, Reincarcabil rezistent la apa Corpul Picioare,

Rating 
RON 39.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Două Înlocuire Lamă de Tăiere】doamnelor aparat de ras Adoptă avansate 3 D plutitoare folie și hipo-alergenic lama din oțel inoxidabil, care vă va oferi un ultra-bărbierit fără durere și iritație.Toate în-1 de design îndeplinește toate nevoile dvs. de corpul de ras parul de pe brate, picioare, axile sau bikini linii , fără nici un reziduu.Oferă o excelentă experiență de ras. 【Încărcare rapidă Globală de tensiune va fi convenabil pentru incarcare de la pc, power bank sau directă conexiune de alimentare,aparat de ras Electric design pentru femei Ajută personaliza ras parul de pe brate, picioare, corp, axile și linii de bikini, ai putea termina în câteva minute, fără nici un reziduu.(doar includ cablu,un încărcător de ). 【Fără fir Unic de blocare pentru copii design asigurați-vă că siguranța pentru care ai un copil acasă. 【Hipoalergenic, fără durere poate fi folosit pe ud sau uscat pielea pielea sensibila, chiar și fără crăpături, umflături, senzație de arsură sau iritație a pielii după ras; regenerarea nu a fost la fel de sincer cum normale de ras, care este ceea ce ți-a dat încredere să-și radă și poți să ieși în public fără a fi jenat。.

Despre produs

Alegerea clientului