• Novato
Gintonique Gantere Reglabile, Gantera Set, Greutăți, Gantere Set de 2, Kettlebell, Mreana, Push-up Set, Munca la Domiciliu pentru Femei și Bărbați.Greutate totală de Până la 44LB, 66LB.

Gintonique Gantere Reglabile, Gantera Set, Greutăți, Gantere Set de 2, Kettlebell, Mreana, Push-up Set, Munca la Domiciliu

Rating 
RON 299.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

????【6 IN 1 Gantera Set】 : gantere Reglabile pot fi combinate în patru forme de gantera set de 2(22lb*2), kettlebell, mreana, și Push-up paranteze.Există 6 moduri de a le folosi.Se va întâlni diferite pentru bărbați și femei are nevoie de antrenament.Mare valoare. ????【Reglabil Greutăți】 : Greutăți de fiecare gantera poate fi ajustat la 6 KG, 10 KG, 15 KG, 22 KG.Kettlebell poate fi reglat de la 5 KG la 17 LB.Banc de presa kettlebell poate fi ajustat de la 10 KG la 33 LB.Fiecare membru al familiei va place. ????【Antrenament acasă】 : atunci Când ai nevoie de o gantera de exercitii de fitness,nostru gantere reglabile sunt foarte potrivite pentru tine, puteți schimba forma în funcție de planul de antrenament. ????【Usor de Asamblat】 : În reglabil gantera set, Noi vă oferim PVC cu 4 șuruburi și 4 inele pentru a satisface nevoile dvs. pentru greutatea de comutare într-un timp scurt în timpul antrenamentului.Asamblarea acestor accesorii este, de asemenea, foarte interesant și simplu. ????【Material ecologic】 : Gantera set exterior este învelit cu PVC de înaltă calitate material, pentru a proteja organismul dumneavoastră și podea acasă. 20mm spumă bumbac bielei este proiectat în conformitate cu curba de gâtul uman, făcându-te confortabil.După părți sunt împărțite, Ei vor lua doar 0,2 metri pătrați.Avem mai mult de zece ani de experiență în fabricarea de gantera seturi.Când noi de design aceste gantere reglabile, vom analiza în primul rând modalități de realizare a produsului și de a face mai optimizat îmbunătățiri în detalii.Apoi mai multă funcționalitate a fost adăugat.Și este necesar ca această gantera set este mai frumos, mai multifuncționale și mai durabil.Reglabil gantera setul este foarte potrivit pentru tine de a cumpăra pentru acasă de zi cu zi de formare.Cu acesta, veți avea gantere, kettlebells, haltere și push-up se află în același timp.Și puteți asambla ponderi diferite în funcție de dvs. are nevoie de exercitiu.Deci, acest lucru este de mare valoare.Crede-ne, va fi cel mai bun partener pentru familia de fitness.

Despre produs

Alegerea clientului