• Novato
Răsad Starter Tăvi 144 Celule Transparente Tava de Semințe Crește Germinare Kit cu 10 Plante Lables(12 Tăvi, 12 Celule / Tava, 1.5 inch)

Răsad Starter Tăvi 144 Celule Transparente Tava de Semințe Crește Germinare Kit cu 10 Plante Lables(12 Tăvi, 12 Celule / Tava,

Rating 
RON 95.40

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Nu Mai Ieftin Material】 : Compara ieftin material PVC, Nostru tăvi de semințe de utilizare PP material pentru guri de aerisire pentru a reglementa interior răsad tăvi de temperatură și umiditate. 【Dimensiune Standard pentru semințe mari】 : 1.5 inch pătrat pentru fiecare celulă face aceste tăvi de semințe sunt potrivite pentru semințe mari, cum ar fi cartofii,tomates,perpers, vinete și așa mai departe. 6 tăvi echivalent cu o 1020 plat.Utilizarea în condiții de siguranță pentru căldură mat】 : Cu rezistenta excelenta la temperaturi ridicate și scăzute, aceste tăvi răsad sunt suficient de puternice pentru a fi utilizate pe o căldură mat și nu de topire. 【Crească ne hrănim sănătos și effciently】gaura De scurgere în partea de jos a fiecare celulă poate ajuta la reducerea rădăcini oversaturating, care contribuie la îmbunătățirea ratei de supraviețuire a semințelor. 【Se potrivesc Perfect】 : Perfect pentru a se potrivi indiferent de plat unic sau 1020ft plat.Alege una pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra.Articol Cantitate Pachet : 12.

Despre produs

Alegerea clientului