• Novato
Gips-carton Ridicați Panoul 11' Ridicați Panoul de Gips-carton de Ridicare Jack de Ridicare Cric Rulant Rolă Roată Rigips Gips carton Ridicare Instrumente de Construcție (11FT)

Gips-carton Ridicați Panoul 11' Ridicați Panoul de Gips-carton de Ridicare Jack de Ridicare Cric Rulant Rolă Roată Rigips

Rating 
RON 435.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Ușor pentru a asambla și dezasambla】lift gips-carton este foarte solid construit , Panoul de Ridicare este ușor de asamblat și demontat fără unelte. 【Permite o singură persoană】Acest lift gips-carton este perfect pentru DIY și uz rezidential.Panoul de Ridicare permite o singură persoană pentru a instala gips-carton pereți și plafoane.Panoul de Ridicare ușor de poziție și tweak pentru a le obține exact unde am nevoie de ele. 【În condiții de siguranță și în echilibru bun】lift gips-carton cu ampatament.Suficient de larg pentru a stabiliza 12 piciorul din gips-carton foaie de 15 metri deasupra solului , telescopică centrul Panoului de Ridicare face ridicarea efectivă prin cablu/ scripete mecanism. 【150 lbs Capacitate de Încărcare】Acest gips-carton de ridicare este fabricat din grele de oțel.Panoul de Ridicare asigură o viață lungă span.Panoul de Ridicare este capacitatea de încărcare este de aproximativ 150 kg. 【De lucru linistit】lift gips-carton este aproape nici zgomotos și Panoul de Ridicare este aproape nici squeeking soud atunci când Panoul de Ridicare a ridica și mai mici de ridicare.

Despre produs

Alegerea clientului