• Novato
Laniti Viking Corn de Băut Cana Stil Medieval Autentic Corn Bou Halba pentru Bere, Bere, Vin Pocalul. Mead Medieval Pahar, Grad Alimentar-Stil Medieval Cana. Lucrate Manual, Lustruit. (Mediu)

Laniti Viking Corn de Băut Cana Stil Medieval Autentic Corn Bou Halba pentru Bere, Bere, Vin Pocalul. Mead Medieval Pahar,

Rating 
RON 121.00

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

????MATERIAL : cei mai buni tankard în casă.Am etic selectați cele mai bune animale pentru a oferi cea mai bună calitate coarne.Mână-selectate pentru culoare, aspect, durabilitate, model si forma.Toate cănile sunt realizate cu alimente sigure, de înaltă calitate, pe bază de rășină de material. ????UTILIZARE : corn de Băut cana poate fi folosit pentru apă, vin, bere, bere și atunci când ați terminat de băut viking cupa bărbătesc cupa, trântindu-l jos ca un Adevărat Vikingi. ????VERITABIL CORN BOU : Fiecare corn de Viking este făcut de autentic, din punct de vedere etic, de origine corn bou , selectate pentru aspectul, durabilitatea, model de culoare și formă.Fiecare corn lucrate de artizani Noastre a fost modelare coarne de consum pentru generații.Inspirat tankard este unic prin forma si culoare si vine ambalat intr-un bumbac husă de transport. ????Lucrate MANUAL, CU GRIJĂ : Simțiți-vă ca un șef cu Viking Corn de băut cupa.Fiecare corn este unic și vine într-un cadou tote sac.Au corn gravat cu numele, nunta dăruire, sau citatul preferat!Idee mare cadou pentru halbe de bere pentru tati!. ????SATISFACȚIE de GARANTARE : Laniti a fost înființată în 1999, Ne vom concentra pe oferirea de produse înalt calificate pentru tineri, precum și de a aduce cele mai recente tendințe și moda pentru viața de zi cu zi.100% banii înapoi dacă nu sunteți mulțumit cu noastre Laniti Veritabil Corn Bou Cupe Halbă de Bere.Dimensiune : Mediu (Pachet de 1).

Despre produs

Alegerea clientului