• Novato
Linkaa Trecerea Încuietori Pentru Uși, Aur Pata De Alamă Usa Maneta, Dormitor, Baie Mânerele Ușilor De Acces Fără Cheie Interiort, Exterior/Interior Mânerul Ușii.

Linkaa Trecerea Încuietori Pentru Uși, Aur Pata De Alamă Usa Maneta, Dormitor, Baie Mânerele Ușilor De Acces Fără Cheie Interiort,

Rating 
RON 46.34

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

★ 【ÎNALTĂ CALITATE】 : lemn Masiv de Zinc Construcție, construi pentru a rezista zi cu zi zgarieturi, rezistenta la coroziune și defăimare rezistență. ★ 【REGLABIL de BLOCARE】 : Caracteristici reglabil de blocare pentru a se potrivi toate standard de ușă preparate. ★ 【DURABIL ȘI ROBUST】 : materiale clasa de Top și măiestrie oferă o durată de durabilitate, stabilitate și touch netedă; Pachet vin cu fiecare parte care aveți nevoie. ★ 【SAFTY EGDE】 : touch Netedă, asigurați-vă că copiii dumneavoastră și familia deschide siguranță, și cu finisaj din otel inoxidabil, va asigurați-vă că pentru a adăuga un plus de rafinament pentru casa ta. ★ 【UȘOR de INSTALARE】 : pe Stânga sau pe Dreapta de Instalare!Înlocuire ușoară Instalare cu orice surubelnita.Dimensiune : Trecerea(Fără Blocare) | Stil : 1 Pachet | Culoare : Pata De Alamă.

Despre produs

Alegerea clientului