• Novato
Ușor de Jos a Ștergătoarelor de Sida, Hârtie Igienică Clește, Aliaj 1 Buc 15 inch/12 țoli cu Non-Alunecare Mâner de zi cu Zi de Viață Independentă pentru Om Baie de Confort pentru Femei(15 cm)

Ușor de Jos a Ștergătoarelor de Sida, Hârtie Igienică Clește, Aliaj 1 Buc 15 inch/12 țoli cu Non-Alunecare Mâner de zi cu

Rating 
RON 26.18

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

✿【DURABIL】toaletă clește adopte vinil acoperite manevrat, asigura durabilitate maximă. ✿【DOUĂ DIMENSIUNI】hapsân stick-ul este ergonomic lungimi de design, de 12 țoli și 15 inch lungime disponibil pentru tine de a alege. ✿【APLICABILE OAMENI】timp de căpușă sunt potrivite pentru persoanele incapacitatea de a atinge sau care au dureri de spate. ✿【MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE】cleștele sunt întărite conector poate prelungi durata de timp. ✿【UȘOR SĂ UTILIZAȚI】Hârtie Igienică Clește au lightweight design pentru a vă ajuta să apuca de hârtie igienică cu ușurință.Caracteristici : design Ușor pentru a vă ajuta să apuca de hârtie igienică cu ușurință.Potrivit pentru persoanele incapacitatea de a atinge sau care au dureri de spate.Ergonomic lungimi de design, de 12 țoli și 15 inch lungime disponibil pentru tine de a alege.Adopta vinil acoperite manevrat, asigura durabilitate maximă.Armat conector poate prelungi durata de timp.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Material : Alloy Optional Tip : 15inch, 12inch Package Lista : 1 x Hartie Igienica Clește.

Despre produs

  :

Alegerea clientului