• Novato
Scotts EZ Semințe de Patch-uri și Reparații Păiuș Înalt Peluze, 3.75 lb. - Combinație de Mulci, Semințe și Îngrășăminte - Antiderapantă Reduce Semințe de Spălare-Departe - Mix Acoperă până la 85 mp. ft.

Scotts EZ Semințe de Patch-uri și Reparații Păiuș Înalt Peluze, 3.75 lb. - Combinație de Mulci, Semințe și Îngrășăminte -

Rating 
RON 27.16

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Semințe de iarbă : Scotts mai bune de înaltă performanță semințe de iarbă; creste in plin soare, umbra densă, zone cu trafic intens și pante.Mulci : absoarbe 6 ori greutatea sa în apă și se extinde pentru a înconjura de semințe într-un umed strat protector.Îngrășământ : Exclusiv eliberare controlată tehnologie fluxuri de puieți de a relansa creșterea economică.Tackifier : Ajută la menținerea semințelor de spălare departe.Protector : Ajută la menținerea răsaduri în condiții de siguranță de boli dăunătoare care pot ataca nou plantate zone.Stil : 1 Pachet | Size : 3.75 lb.Scotts EZ Semințe este un revoluționar de semănat amestec care are grijă de semințe pentru tine, astfel încât să puteți crește gros, frumos iarbă oriunde!* Scotts unic în creștere materialul absoarbe apa ca un burete, extinderea sa se inconjoare de semințe într-un umed, strat protector.Doar pregatire teren, pune-l jos, de apă și lăsați-l să lucreze!. *Pot să o ingrijire adecvata.Pregătiți zona pe care doriți să crească iarba prin eliminarea iarba moartă și slăbirea sol tare pentru a ajuta la mici răsaduri rădăcină.Se aplică uniform EZ Semințe astfel încât zona este acoperit în mare parte, dar goale pământ este încă vizibil, astfel încât semințele pot ajunge la sol.Mulci va extinde 4x la udare pentru a ajuta la acoperirea semințelor și păstrați-l umed (utilizarea jumătate la fel de mult pentru zone subțiri).Doar aplicați cantitatea recomandată, astfel încât răsaduri au suficient spațiu pentru a accesa apă și substanțe nutritive.Semințele germinează mai bune atunci când temperaturile din timpul zilei sunt cuprinse între 60°C și 80°F. O profundă și temeinică udare este cheia succesului.Ușor de apă zona până EZ Semințe este complet saturat și nu mai mult de apă este absorbită (acest lucru poate dura câteva minute).Evita băltirea apei.Când EZ Semințe începe să rândul său, maro deschis, la timp pentru apă din nou.Păstra copii, animale de companie și mașini de tuns iarba de pe nou plantate răsaduri până când iarba este de 3 cm înălțime.

Despre produs

Alegerea clientului