• Novato
Wireless lumina Reflectoarelor, cu Baterii Accent Lumini Lumini de Artă pentru Tablouri Mini Led Imagine de Lumină Puck Lumini de Perete de Lumină, 4000k Lumina, 80 Lumeni (Argintiu)

Wireless lumina Reflectoarelor, cu Baterii Accent Lumini Lumini de Artă pentru Tablouri Mini Led Imagine de Lumină Puck Lumini

Rating 
RON 33.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

LED Wireless imagine de lumină, perfect pentru opera de arta, fotografii, diplome și luminoase.SUPER LUMINOASE, ILUMINAT de ACCENT : Alimentat de 3 baterii AA (nu sunt incluse).De lungă durată LED-uri, 80 de Lumeni, alb cald 4000 K strălucire, super-luminos.Două Moduri de Control de la Distanță : puteți alege manual de control sau de pe telecomandă, foarte convenabil, liber, rândul său, luminile de pe sau off în funcție de nevoile dumneavoastră.ROTATIV UNGHI : Orizontal 200°,vertical 350° amplitudine de rotație.Coopereze cu poziția de instalare poate realiza cu ușurință rațională efectul iradierii.Rotativ lumini capetele pot rotire înainte și înapoi, lateral, aproape orice direcție ai nevoie de ea.În același timp, este portabil și flexibil.INSTALARE UȘOARĂ foarte ușor pentru tine de la putere on/off și de a regla luminozitatea.Spune la revedere de la Spoturi tradiționale care necesită cabluri și cant reglabil luminozitatea.Aplicații : Hol, Studio, sala de Expozitie, Dormitor, cabinet, Bucatarie, etc. Parametrii De Produse. 1.Tensiune : 4.5 V. 2.Putere : 0.6 W. 3.Lamp Type : 3528 Led-Uri. 4.Lumeni : 80 LM. 5.Temperatura de culoare : 4000 K. 6.Model de baterie : AA. 7.Tip de Material : PC.

Despre produs

Alegerea clientului