• Novato
STRONGLAD 5-Pocket Singură Parte Maro Ulei de Piele Tăbăcită Instrument geantă cu Curea de Munca/Șorț pentru Tâmplar și Constructori. Toolbelt pentru Construcții.

STRONGLAD 5-Pocket Singură Parte Maro Ulei de Piele Tăbăcită Instrument geantă cu Curea de Munca/Șorț pentru Tâmplar și Constructori.

Rating 
RON 89.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Piele Naturala.Doi dinte role cataramă.de închidere.AUTENTIC : Noi folosim doar piele și de înaltă performanță accesorii pentru a garanta Stronglad va îndura cele mai dure tratamentul la locul de muncă și du-te la distanță de tine.ULEI de BRONZAT : conținutul De ulei face pielea moale și flexibil, calități esențială nu numai pentru a arata si se simt de toolbelt, dar este, de asemenea, extrem de rezistent la apă!Să recunoaștem; te vei uda lucru pe instrumente.Ulei-piele tăbăcită este unele dintre cele mai înalte din piele de calitate disponibile, cu un frumos, neted și moale termina.CALITATE : Ne double-stitch toate cusături și obligațiuni cu o nouă straturi de nylon pentru a asigura forta si rezistenta.Industriale nituri consolida toate punctele de stres.HEAVY-DUTY CENTURA : centura este atașat la punga și este echipat cu un dinte role cataramă pentru rezistență garantată.Marele avantaj al acestui sistem este faptul că punga nu cadă sau să alunece de pe centura de accident.Toolbelt de Dimensionare de la 29"-46". 5 BUZUNARE : Un buzunar principal, un cui buzunar, două mâneci creion, un cuțit de maneca si unul grele de ciocan titular.În Plus, un plus de mânecă suport pentru mai multe scopuri sau ca o buclă pentru a cârlig pe instrumente.Grele curea de piele. 2 Cm latime.Dimensiuni : 29"-46".Construit pentru a dura.Confort se potrivesc.Nu este nevoie să poarte în.Moale și flexibil de piele. 2 principal Spatios buzunar. 3 Buzunare pentru creioane etc. Oțel buclă ciocan titular.În plus maneca titular.Dublu dinte role cataramă.Puterea a crescut.Durabilitate extremă.Legat și cusături duble cusute cu 9 straturi fir de nailon.Autentic și selectate de ulei de piele tăbăcită.Extrem apă și Murdărie-rezistent.Placat cu nichel și inoxidabil nituri și ciocan buclă.CARACTERISTICI GRAVE, GRAVE DE MUNCITORI.Legat și cusături duble cusute cu 9 straturi de nailon thread Genuine și selectate de ulei de bronzat leather Highly apă și Murdărie-resistant Nickel-și inoxidabil placat cu nituri și ciocan buclă.

Despre produs

Alegerea clientului