• Novato
4 Buc Covor Clești-cel Mai bun Anti Curling Bandă Covor-Non Alunecare Covor de Prindere Păstrează Covor în Loc și Face Colțuri Plat,Covor de Prindere pentru Podele din Lemn,Gresie,Covoare,Covorase (Negru Unghi Drept 4 Buc)

4 Buc Covor Clești-cel Mai bun Anti Curling Bandă Covor-Non Alunecare Covor de Prindere Păstrează Covor în Loc și Face Colțuri

Rating 
RON 11.10

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

√Anti curling covor de prindere este fabricat de înaltă calitate, ecologice polimer material PU, cu o calitate excelentă și un mandat de adeziv de suprafață, care pot ajuta la remedierea covor pe podea.După utilizare, covorul nu va deforma și pentru a muta. √Ușor de aplicat covor clești - doar urmați pașii pentru a dezlipiți folia de protecție de pe covor clip, baga-l sub covor și apăsați-l din greu.Vă recomandăm ca întâi curat și uscat covor si podea sau de a folosi un covor nou pentru a preveni praful de slăbirea aderenta pentru cele mai bune rezultate. √Larg applicabie - Covor de prindere funcționează perfect, în diverse medii, inclusiv în interior, în aer liber, camping, balcon, curți și vehicule, etc. De asemenea, se potrivește bine cu toate tipurile de pardoseala : gresie, parchet, laminat, marmura, beton, cauciuc, etc. Covor covor de prindere este invizibilă după aplicare, care poate păstra covor frumos. √Non reziduale și reutilizabile - nu Există nici un reziduu pe podea după covorul clip este desprinsă.Spre deosebire de unică folosință bandă covor sau covor tampoane, acest covor de prindere poate fi curatat cu apa sau alcool, cu aer uscat pentru a restabili aderenta, iar apoi poate fi folosit din nou. √Servicii de calitate-practic, simplu și practic covor clip, ne va oferi întotdeauna prietenos și ușor accesibile clienților servicii de sprijin.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Nume Dimensiune : Negru Unghi Drept 4 Buc.

Despre produs

Alegerea clientului