• Novato
FastDict Smart Voice Translator de Limbă Dispozitiv, 75 de Limbi de Traducere în Timp Real, de Recunoaștere a Imaginilor & Traducerea, de la Distanță Conferință Internațională pentru Călătorii de Afaceri Învățare (Negru)

FastDict Smart Voice Translator de Limbă Dispozitiv, 75 de Limbi de Traducere în Timp Real, de Recunoaștere a Imaginilor &

Rating 
RON 258.00

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Fiecare GORONING traducător are un număr diferit de ID-ul, aveți posibilitatea să apăsați "PTT" buton timp de 3 secunde, sau să dați click pe "Conferință" pentru a intra, apoi faceți clic pe "create" pentru a adăuga membru, introduceți numărul de ID-ul dispozitivului țintă care are nevoie pentru a invita, faceți clic pe "Confirm", apoi faceți clic pe "OK" pentru a finaliza invitație, astfel încât să puteți comunica cu oameni din diferite locuri, fie în aceeași țară sau în străinătate, care este funcția unică de GORONING Fast Dict traducător dispozitive. 1x codul Pin al Cartelei Sim. 【GLOBAL ONLINE】traducere Globală prin rețeaua de Wi FI / Hotspot Telefon / GSM / WCDMA cartela SIM conexiune wireless.Reportofon pix pentru înregistrarea Mandarină, engleză și Cantoneză voce și traducere a textului de alte 75 de limbi, cu traducere în timp real. 【MOTOR PUTERNIC】inteligență Artificială 4 nuclee procesor și algoritm în interiorul realizează 0. 1 x Manual de Utilizare (Chineză, engleză, franceză, germană, Rusia, spaniolă, portugheză, Japoneză, coreeană Versiunea de Instrucțiuni). 1x Traducător Dispozitiv.Timp de așteptare : Mai mult de 150 de ore.

Despre produs

Alegerea clientului