• Novato
HulaFish Masă de Picnic - Masă în aer liber cu Design Pliabil, Titularii de Ceașcă să se Ocupe de Teren. Ușor de Transportat Masa Rabatabila. Scurt Tabel pentru Etaj de Relaxare. Opțiune mare Cadou (Runda 2)

HulaFish Masă de Picnic - Masă în aer liber cu Design Pliabil, Titularii de Ceașcă să se Ocupe de Teren. Ușor de Transportat

Rating 
RON 59.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Pliabil și ușor - pliabil și ușor de design va asigurați-vă că fiecare călătorie se face cu minim de transport și de ridicare.Acest portabil masă de picnic poate fi ușor redusă la un bord care se potrivesc în interiorul tău depozit sau vehicul.Extrem de rapid de instalare și să ia distanță.Pierde nici un moment și bucurați-vă de fiecare experiență în aer liber la maxim.Echipat cu suport de pahare - Teren în parcuri nu este întotdeauna chiar.Acest pliabil tabelul vii cu construi în suportul pentru pahare pentru a ține la băutură.Nu mai verse pe pătură în timpul picnic.Perfect Înălțime - înălțimea de această masă de picnic va asigura băuturi răcoritoare nu este distrus de murdărie sau bug-uri.Ajustat înălțime redusă a acestei mese de picnic in aer liber este mare pentru schimbul de produse alimentare, având conversie și se bucură de afara toate la o dată.Tabel multifunctional - Acest pliabil masa de picnic poate fi utilizat ca un interior masa pentru laptop sau masuta de cafea de pliere în plus.Nu contează stând sub soare sau culcat în pat.Satisfacție de Garantare - Facem tot posibilul pentru a asigura dvs. de ocazie de zi cu zi este savurat la maxim.Scopul nostru este de a permite să vă bucurați de fiecare momente memorabile pentru iubit o dată cu un maxim de confort.

Despre produs

Alegerea clientului