• Novato
Highking Instrumentul de Reparare a Filetului Kit, M12 x 1.25 mm Filet Metric de Reparare a Introduce Kit Compatibil Set de scule de Mana pentru Reparatii Auto (M12-1.25)

Highking Instrumentul de Reparare a Filetului Kit, M12 x 1.25 mm Filet Metric de Reparare a Introduce Kit Compatibil Set de

Rating 
RON 73.20

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

????Acest thread repair kit este pentru M12 pentru a repara deteriorat sau uzat fire. ????Fabricat din oțel de mare viteză și roșu culoare mâner de plastic, robust și durabil în uz. ????Acesta poate fi folosit în fiecare zi de reparații, reparații auto, masina de gaurit, etc. ????Ideal pentru reparații de motoare și alte aplicații auto, pentru refacerea filetelor deteriorate. ????Firul kit de reparare, inclusiv insertii de fir, burghiu, fir atingeți, introduceți instalare, urechiusa de rupere instrument, permiteți-ai buna repararea experiență. 15 Piese de Reparare a Filetului Recul Introduce Kit-M12 x 1.25 mm ????CARACTERISTICI : Acest thread repair kit este pentru M12 pentru a repara deteriorat sau uzat fire.Real atingeți dimensiunea este mai mare decât 12mm pentru a deschide gaura pentru a introduce.Ele pot fi de asemenea folosite pentru a crea noi mai puternice fire în echipamente originale.Apărut introduce bobine de a crea o mai puternică ață decât cea originală metal.Ideal pentru refacerea filetelor deteriorate, potrivit pentru repararea motorului și alte aplicații auto pentru otel, fonta si aluminiu. ????CAIETUL de sarcini : dimensiune Filet : M12 x1.25mm Filet insertii de material : otel inoxidabil Filet robinet și de foraj material : HSS dimensiune Pachet : 19.5 x 10.5 x 3,5 cm domeniul de Aplicare : masina Greutate : 450g ????GHID DE UTILIZARE : 1.Masina de gaurit deteriorat fir folosind corect dimensiuni burghiu(furnizat) 2.Apăsați re-gaura folosind atingeți furnizate 3.Sarcina spiralat introduce în aplicator 4.Șurub bobina de turnare 5.Folosind urechiusa de rupere instrument,rupe eticheta de pe inserare 6.Firul este reparat și gata de utilizare. ????LISTA de pachete : 10 x Sârmă Insertii de Fir 1 x Twist Drill Bit 1 x Pauză Instrument Pini 1 x Instrument de Instalare 1 x Cheie Hexagonală 1 x Robinet.

Despre produs

Alegerea clientului