• Novato
FAMALL Diamant Pictura DIY Kit-ul cu Rama, Pictura de Numărul de Kituri Părinte-Copil Activități de Familie, Mozaic de Artă și Meserii Cadou pentru Copii, Adulti Incepatori (Catelus Somnoros)

FAMALL Diamant Pictura DIY Kit-ul cu Rama, Pictura de Numărul de Kituri Părinte-Copil Activități de Familie, Mozaic de Artă

Rating 
RON 29.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Estetic perfect pentru Copii și Adulți】Diamant Pictura poate lucra pe utilizatori capacitatea practică, de culoare percepția și percepția estetică în același timp.Pentru copii, diamant pictura, de asemenea, ajută pentru a construi pentru copii, încredere în sine și un sentiment de implinire.Diamant pictura este mare alegere pentru familia activitate de recreere. 【30% Mai mult Cristal de Diamant】Vom adăuga 30% mai multe diamante pentru fiecare culoare, astfel încât să nu ar avea nici lipsa de diamante.Fiecare Diamant este bine tăiat, astfel încât întregul tablou poate câștiga mai mult luciu. 【Două Setare Mod de Cadru】Fiecare diamant pictura are propriul său cadru, care poate fi fie setarea pe masă sau agățat pe perete. 【Cadou rafinat Opțiune pentru Copii】Fiecare diamant pictura este bine pachet.Există atât grafic și cuvinte instrucțiuni în fiecare diamant pictura pe cutie.FAMALL diamant tablou este cadoul perfect pentru prietenii tăi, copii peste 6 ani, și iubitorii de artizanat. 【100% Satisfacție de Garantare】Ne sunt dedicate pentru a oferi cel mai bun produs și cele mai bune servicii.Dacă aveți orice sugestii/probleme în timp ce ești la cumpărături cu noi, vă rugăm să ne e-mail. - Diamond pictura canva. - Multi-culoare diamant saci. - Distribuirea placa *2. - Gel uscat *2. - Diamond Pen *2. - Sigilabile sac de depozitare *5. - Cadru. - 30% mai bine diamante tăiate. - Ambalate cu cutie de drăguț, care are graficul instrucțiunile de pe ea. - Plus un set de diamant pictura kit. - 30% mai bine diamante tăiate. - Ambalate cu cutie de drăguț, care are graficul instrucțiunile de pe ea. - Plus un set de diamant pictura kit. - 30% mai bine diamante tăiate. - Ambalate cu cutie de drăguț, care are graficul instrucțiunile de pe ea. - Plus un set de diamant pictura kit. - 30% mai bine diamante tăiate. - Ambalate cu cutie de drăguț, care are graficul instrucțiunile de pe ea. - Plus un set de diamant pictura kit.

Despre produs

Alegerea clientului