• Novato
Mâna Pernă, Unghii Brațul Restul Manichiura Mână Perna, Unghii Încheietura Restul Perne Pentru Tehnician Unghii Utilizare - Manichiura Beauty Must Have În Canada Pentru Unghii Echipamente-Unelte(Roz)

Mâna Pernă, Unghii Brațul Restul Manichiura Mână Perna, Unghii Încheietura Restul Perne Pentru Tehnician Unghii Utilizare

Rating 
RON 23.58

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Material excelent】ABS material excelent poate rezistent la apa si reduce acumularea de praf.Este nevoie doar să fie spălate cu prosop de hârtie umed sau apă pentru a elimina unghii pulbere, praf și alte impurități de pe suprafața. 【Bună Disipare a Căldurii】buna saltea de silicon este ușor să se risipească, iar acesta poate fi utilizat confortabil în veri calde sau reci ierni. 【Îndoire și Confortabil de Design】Este în conformitate cu curba de mână și poate susține stabil încheietura mâinii.Este confortabil în postura și de a face oamenii să se simtă rece în vreme caldă. 【Material moale】vă Ajută scuti oboseală și presiune asupra mâinile tale, suficient pentru a sprijini încheietura mâinii sau de mână ferm, care va permite clienților să se bucure de nail art. 【Efect satisfăcător】dimensiuni corespunzătoare pot fi utilizate pentru a modifica unghiile, astfel încât clientul poate obține un nivel satisfăcător de unghii de efect.Perfect pentru salon de unghii sau utilizare la domiciliu, minunat cadou pentru soție, iubită, prieteni de sex feminin etc. Culoare : Roz.

Despre produs

Alegerea clientului