• Novato
Mâna Pernă, Unghii Burete Moale Perna - Unghii Restul Pernă,Detașabil Lavabil Brațul Restul Titular,Manichiura Restul De Braț Pentru Unghii Pentru Unghii Echipament Machiaj Cosmetice Instrumente(Negru)

Mâna Pernă, Unghii Burete Moale Perna - Unghii Restul Pernă,Detașabil Lavabil Brațul Restul Titular,Manichiura Restul De Braț

Rating 
RON 25.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

★MATERIAL MOALE -Moale de plus si burete material cu elasticitate ridicată oferă confort pentru tratament unghii si manichiura, ținându-l de mână în timp ce făcea o lungă perioadă de timp unghii îngrijire. ★PROFESIONALE PRODUSE de UNGHII Cu un tampon de design, mai profesionist si practic,design Detașabil, puteți spăla pernă se acoperă și interior burete separat. ★UȘOR DE UTILIZAT, Compact și lumină greutate perna, ușor de utilizat, tot ce trebuie să faceți este să puneți-vă mâinile pe perna direct. ★STIL de MODA - aspectul de Moda este în conformitate cu populare la modă, care apare la mai mulți clienți și le oferă cu bună dispoziție. ★CERERE - unghii Profesionale de produse, potrivite pentru salon de unghii, nail art scoala, facultate, en-gros, unghii artist și personale sau de uz casnic, etc. Culoare : Negru.

Despre produs

Alegerea clientului