• Novato
Mâna Pernă, Unghii Burete Moale Perna - Nail Art Pernă,Detașabil Lavabil Brațul Restul Titular,Manichiura Machiaj Pentru Unghii Echipament De Instrumente Cosmetice(Model Zebra)

Mâna Pernă, Unghii Burete Moale Perna - Nail Art Pernă,Detașabil Lavabil Brațul Restul Titular,Manichiura Machiaj Pentru Unghii

Rating 
RON 18.22

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

★MATERIAL MOALE -Moale de plus si burete material cu elasticitate ridicată oferă confort pentru tratament unghii si manichiura, ținându-l de mână în timp ce făcea o lungă perioadă de timp unghii îngrijire. ★PROFESIONALE PRODUSE de UNGHII Cu un tampon de design, mai profesionist si practic,design Detașabil, puteți spăla pernă se acoperă și interior burete separat. ★UȘOR DE UTILIZAT, Compact și lumină greutate perna, ușor de utilizat, tot ce trebuie să faceți este să puneți-vă mâinile pe perna direct. ★STIL de MODA - aspectul de Moda este în conformitate cu populare la modă, care apare la mai mulți clienți și le oferă cu bună dispoziție. ★CERERE - unghii Profesionale de produse, potrivite pentru salon de unghii, nail art scoala, facultate, en-gros, unghii artist și personale sau de uz casnic, etc. Culoare : Model Zebra.

Despre produs

Alegerea clientului