• Novato
RZJZGZ Dentare Benzi Elastice de Cauciuc Masini de introducere pentru un aparat de Unică folosință din Plastic Ortodontic Elastic Masini de introducere Multi-color (15BUC)

RZJZGZ Dentare Benzi Elastice de Cauciuc Masini de introducere pentru un aparat de Unică folosință din Plastic Ortodontic

Rating 
RON 13.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

1.Benzi de cauciuc Intermediarilor este proiectat pentru a ajuta la a se potrivi și de a elimina benzi elastice pe bretele. 2.Acest instrument mic este minunat!!Pune pe benzile atât de mult mai ușor!. 3.Elastic Masini au un design unic, care oferă un elastic cârlig la un capăt și un împingător de la celălalt capăt pentru a elimina elastice. 4.Aceste dentare benzi elastice de cauciuc intermediarilor sunt realizate din material de calitate, non-toxice și inofensiv pentru corpul uman. 5.Loc elastice cu ușurință cu mai puțin frustrare. 1.Conceput pentru a ajuta la a se potrivi și de a elimina benzi elastice pe bretele. 2.Elastic Masini au un design unic, care oferă un elastic cârlig la un capăt și un împingător de la celălalt capăt pentru a elimina elastice. 3.Acest instrument mic este minunat!!Pune pe benzile atât de mult mai ușor!.

Despre produs

Alegerea clientului