• Novato
DartAnt Grele Flexibil Draperie cu Montare pe Tavan, Flexibil șine pentru Perdea, Plafon Curbat Urmări Divizor de Cameră, RV Perdea de Duș Feroviar, Alunecare Cortina Piesa Spitalul de Confidențialitate Cortina (23ft (7m))

DartAnt Grele Flexibil Draperie cu Montare pe Tavan, Flexibil șine pentru Perdea, Plafon Curbat Urmări Divizor de Cameră,

Rating 
RON 99.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

KIT-ul INCLUDE : 23ft (7m) Flexibil Cortina Piesa; 56 Grele Planoare; 22 Tavan se Monteaza; 24 Solid Șuruburi cu Ancore Gips carton; 4 Montate Capace de Capăt.BUNA t split sau de unda. • Flexibil și flexibil la piesa unica cale. • Ușor de tăiat la dimensiune cu un ferăstrău. • Silent buna roata de planoare. • Anti Oboseala structura solida cu ultra greutate moleculară mare PE și PP formula. • Mai puternic Nituri din Oțel adăuga un plus de putere așteptare.Măsurarea 0.2" (5mm) este semnificativ mai mare și are mai multă greutate decât roller planoare. • Dublu interne izvoarele sunt în fiecare Dart Ant suport, să dețină mai mult în condiții de siguranță la tavan.În timp ce alte generic paranteze oferi doar un singur arc versiuni. • Ușor Apăsați și Reglați maneta îl face ușor să se adapteze paranteze pe și de pe până când veți obține poziția corectă pentru a ține evidența. • Solid de calitate 1.4" Șuruburi furnizate.Aur Pasivizat pentru a reduce riscul de coroziune și rugină.Finisare capace precum și toate componentele kit-ului au fost proiectate pentru a se potrivi perfect împreună, economisind timp și frustrare atunci când instalarea.Alegerea Dart Ants puternic și piese montate vă va oferi încrederea de a avea perdele și proiect susținut.Cortina piesa este ambalat într-o bobină strâns și veți avea nevoie pentru a inversa rola sau greutate în jos de-a lungul timpului inainte de a incepe modelarea pentru a forma doriti.Odată nerulat, va fi mai ușor forma și faceți clic pe acesta pentru a-ți calea dorită.Atrag urmări calea pe tavan și marca în cazul în care aveți de gând pentru a monta pe tavan.Este recomandat ca prinderile sunt instalate aproximativ 1 picior (12" la 16") una sau mai aproape, la curbe.Pentru a maximiza puterea este recomandat să șurub în unde de lemn stud grinzi suport tavan.Pentru hollow drywalls, montați ancorele din material plastic furnizat în primul rând.NOTĂ : Pentru opțiuni de montare pe perete, puteți cumpăra suport de perete suporturi de piese separat.Vezi piese disponibile mai jos.Un ferăstrău poate fi folosit pentru a tăia cu ușurință evidența la lungimea dorită.Personalizat piesa poate fi apoi clic în condiții de siguranță în paranteze.Dart Ant montare pe tavan paranteze are un unic, ușor să se adapteze maneta care vă va permite să elibereze urmări în orice moment, în viitor, în cazul în care doriți să luați urmări în jos sau pur și simplu să-l adapteze.Odată ce piesa este fixat pe tavan, se adaugă Dart Ants Grele Planoare și Easy Fit Sfârșit se Oprește, apoi veți fi gata să stea perdele dvs. cu încredere.NOTĂ : Dart Ant planoare sunt compatibile cu o gama larga de carlige, inele si agrafe, cu toate acestea ele nu sunt incluse în kit, deoarece există atât de multe opțiuni de acolo.Vă recomandăm să alegeți conexiunea care se potriveste cel mai bine alegerea de perdele și uite doriți să realizeze.

Despre produs

Alegerea clientului