• Novato
Pachet de 4 Decorative Acasă Pernă Acoperă Moderne Lenjerie de pat din Bumbac Pernă Acoperă, Pernă de Caz pentru Canapea Living cu Canapea Decor Acasă (Gri, 2020)

Pachet de 4 Decorative Acasă Pernă Acoperă Moderne Lenjerie de pat din Bumbac Pernă Acoperă, Pernă de Caz pentru Canapea Living

Rating 
RON 41.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【De Material】de Înaltă calitate, lenjerie din bumbac, moale și durabil, poate fi folosit pentru interior si exterior decor acasă. 【DIMENSIUNEA18x18" 】 : Standard decorative pernă acoperă dimensiunea, 18x18 cm(45x45 cm), poate fi folosit cu 18" x 18" sau 20" x 20" perna insertii.Modelul este doar pe partea din față. 【 Frumos Decor Acasă】design Frumos, Aduce Aspect Superb Pentru Casa Ta Decorative, Camere de zi, lenjerie de Pat, Bucatarie, Masina, Terasă, Aruncare, Scaun, Dormitoare, Birouri, Etc. 【NU INTRODUCE】 Doar pernă acoperă, se INTRODUCE NU ESTE INCLUS. 4 bucati este inclus în pachet. 【Fermoar ascuns de o parte】 este cu fermoar ascuns de o parte, ușor de a pune perna insert on/ off.Lavabil în apă rece, uscați-l ca și alte lucruri de zi cu zi,nu înălbitor.Culoare : Gri | Dimensiune : 20*20".

Despre produs

Alegerea clientului