• Novato
Cimitirul piatră de mormânt statele UNITE ale americii monument clasa de granit. Include fata de gravură. Navele gratuit pentru calificare locații vedea mai jos. Opțiuni suplimentare disponibile pentru a crea exact piatră necesare.

Cimitirul piatră de mormânt statele UNITE ale americii monument clasa de granit. Include fata de gravură. Navele gratuit

Rating 
RON 1798.00

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

20x6x20" top 30x12x6" de bază.De culoare gri.Top lustruit 2 fete de bază de top margini finisate cu piatră naturală.Include fata de gravură.Navele gratuit pentru a calificat locații.Sunteți responsabil pentru introducerea sau stabilirea de piatră și fundație cerințe.Vă rugăm să verificați cu cimitir înainte de a cumpăra pentru orice restricții care se aplică la complot.Nu cumpărați această piatră, înainte de a contacta cimitir.Unele cimitire va necesita aprobarea de piatră și design.Grafic va avea toate informatiile pentru acest lucru.Dacă piatra nu poate fi aprobat, va vom rambursa 100% .Introduceți design și gravură informația de pe această listă.Designerii noștri vor colecta și de a crea un mod corespunzător distanțate și centrat grafic de monument pentru comentariul tau.Noi nu grava până când veți aproba acest grafic.Acesta este trimis aici .Unele cimitire va necesita aprobarea de piatră și proiectare înainte de plasament.Odată ce ați achiziționa grafic va avea toate informațiile necesare pentru acest lucru.Pur și simplu țineți aprobare până la cimitir aprobă.Transport gratuit este de a o afacere comercială cu echipamente și angajaților cu normă întreagă, care se poate descărca de piatră.Home bazat de afaceri nu se califică.Putem livra la un terminal de marfă în cazul în care transportatorul va plasa antiderapant pe vehicul pentru transport gratuit.Un cimitir trebuie să aibă angajați cu normă întreagă, un lift gate va stabili piatră de pe camion.Taxa suplimentară 100.00 Rezidențiale livrare adaugă 190.00. Noi colectăm numele și numărul de contact al persoanei care va fi prezent la locul de livrare ai pe comanda.Acea persoană este de a inspecta și să semneze pentru piatra.Am experienta de mai mult de 1/2 din 1% din cererile de daune privind transporturile noastre dar se poate întâmpla și dacă da, trebuie să instruiască persoane de a refuza transportul și anunțați-ne.Vom solicita repararea sau înlocuirea de piatră.În Stoc Acum gata pentru a grava. 100% monument clasa de granit.Vă rugăm să citiți această descriere în întregime.Am detaliat informațiile de care aveți nevoie să ia în considerare înainte de cumpărare.Design/puf/proces de aprobare pentru a asigura monument este exact asa cum a ordonat.

Despre produs

Alegerea clientului