• Novato
Pistol Lipici fierbinte,TOPIND se Încălzește Rapid 20W Mini Caldă pentru Încălzire se Topesc Pistol de lipit cu Lipici(20buc 4inch mult lipici stick) pentru DIY Arte (2)

Pistol Lipici fierbinte,TOPIND se Încălzește Rapid 20W Mini Caldă pentru Încălzire se Topesc Pistol de lipit cu Lipici(20buc

Rating 
RON 143.60

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

✅【3 MINUTE CĂLDURA RAPID】Modernizate cald se topesc pistol de lipit se încălzește în 3 minute,rapid lipici afară.Ea are o mare calitate carcasa din plastic, care este rezistent la căldură și nu se deformeze,fiind astfel ideal pentru utilizarea acasă. ✅【În condiții de SIGURANȚĂ și ușor de utilizat,】 Acest pistol de lipit vine cu un sistem de siguranță, siguranțe,care poate preveni eficient supraîncălzire.Are buton de on/off, nu trebuie să scoateți ștecherul din priză în mod frecvent, care va fi mult mai sigur. ✅【30 BUC GRATUIT BASTOANE LIPICI 】mâner Ergonomic reduce oboseala de așteptare.30pcs bastoane lipici,lipici stick-ul este fabricat din material ecologic cu aderenta mare. ✅【UȘOR DE OPERAT】Sale duza este fabricat din material de aliaj,astfel încât adezivul iese fără probleme.Lipici stick-ul de instalare este efort și are o scurgere-dovada de admisie de design pentru a împiedica de a fi opărite cu lipici fierbinte. ✅【APLICAREA pe scară LARGĂ】Cu Aderenta Puternica,topit fierbinte lipici stick de lucrări pe lemn,plastic,sticlă,metal,ceramică,hârtie și alte materiale.Potrivit pentru DIY proiecte de artizanat și acasă reparații rapide.

Despre produs

Alegerea clientului