• Novato
Questech Soho Bullnose teracota 3/4 x 12 inch Țiglă de Margine Decorative Linie Perete Laminat Lustruit Alb Strălucitor (12 bucăți)

Questech Soho Bullnose teracota 3/4 x 12 inch Țiglă de Margine Decorative Linie Perete Laminat Lustruit Alb Strălucitor (12

Rating 
RON 219.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

✅ VARIAȚIE : produsele Noastre sunt lucrate manual, iar unele suprafata semne și variații de culoare sunt calitățile inerente a procesului. ✅ DISPONIBIL ÎN mai MULTE MODELE ȘI FINISAJE : oferim o gama larga de placi de linie, scaun feroviar, un sfert de tur și de turnare opțiuni într-o varietate de finisaje pentru a se potrivi orice instalare țiglă sau decor de perete. ✅ CAPAC, GARNITURA SAU LINIA de GRESIE PERETI : Faianta linie de turnare conceput pentru a accentua si termina la orice ceramică, sticlă sau piatră placi de suprafață. ✅ PIATRĂ : a Făcut o greutate de lumină aruncat piatra compozit care combină adevărată piatră cu polimeri și ceramică. ✅ ZERO ȘI REZISTENT la pete : Q-tehnologie de Etanșare se face pentru zonele umede, oferind o zgârietură și rezistent la rugina de suprafata care protejeaza impotriva petelor. ✅ STABILIREA MATERIAL NU sunt INCLUSE : Pentru setarea recomandată materiale și țiglă aplicații, revizuire nostru instrucțiuni detaliate de instalare inclus cu țiglă linie de cumpărare.

Despre produs

Alegerea clientului