• Novato
ABC Căptușit Plicuri Kraft Bubble Corespondență 4x7 inch Dimensiune. 25 De Ambalaj Cu Bule De Corespondență. Culoare Maro Captusite Plicuri. 4 x 7 Dimensiuni Transport Plicuri. Kraft Bule, Plicuri pentru Ambalare Transport maritim.

ABC Căptușit Plicuri Kraft Bubble Corespondență 4x7 inch Dimensiune. 25 De Ambalaj Cu Bule De Corespondență. Culoare Maro

Rating 
RON 17.42

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

KRAFT CĂPTUȘIT PLICURI : Pachet de 25 naturala de culoare maro captusite corespondență.Nostru 4x7 inch dimensiune căptușit transport plicuri sunt alegerea perfecta pentru transport marfa.Aprobat prin USPS și alte companii.Ordinea în Vrac.CALITATE PREMIUM : Realizate din ambalaje de hârtie kraft plicuri.Nostru plic plicurile sunt laminate cu balon clar de film și durabil cusături.Auto-etanșare cu clei fierbinte.Corespondență căptușit cu 2 fețe de protecție.Varietate de dimensiuni diferite.EXTREM de ECONOMIC : Naturale kraft corespondență ajuta să reduce drastic costurile de transport.Mici bule de corespondență sunt usoare, o treime din transport maritim tradițional saci de cântări.Alternativa Cost-eficiente pentru transport produse în cutii de carton.UTILIZAREA MULTIFUNCȚIONALĂ : lista Noastră de plicuri cu bule căptușit sunt Ideale pentru societăți comerciale, logistice și de transport de colete companii pentru a navei papetărie de birou furnizorii, cd-uri, dvd-uri, jocuri video, casete, cărți, cărți, ziare.Kraft căptușit corespondență sunt cele mai bune pentru a trimite scrisoare la orice adresă de care ai nevoie.CUSTOMER SERVICE : Aceste calitate premium mici căptușit plicuri sunt susținute de un 100% banii înapoi de garantare.Dacă nu sunteți complet mulțumit cu mailer, vei primi banii inapoi!.

Despre produs

Alegerea clientului