• Novato
Cape Cod 5x5 Solare Alimentat Post de Cap Ușoare cu 4x4 Baza Adaptor, se Potrivește de 5 inch și 4 inch PVC Posturi dat undă verde (Alb)

Cape Cod 5x5 Solare Alimentat Post de Cap Ușoare cu 4x4 Baza Adaptor, se Potrivește de 5 inch și 4 inch PVC Posturi dat undă

Rating 
RON 59.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

PROIECTAT PENTRU a se POTRIVI O VARIETATE DE POSTURI de - A inclus bază adaptor vă permite să utilizați aceste lumini pe 4x4 și 5x5 PVC posturi, și 4x4 nominală lemn posturi.Baza de măsuri 5.15" x 5.15", vinil post adaptor măsuri 4.15" x 4.15", din lemn de post adaptor măsuri de 3.5" x 3.5".Total post măsurile pac 6.9" x 6.9" x 5.3".SOLARE - Solar de iluminat oferă de lungă durată, iluminat ambiental, fără a hassle de cabluri externe.Fiecare lumina rămâne de control se aprinde timp de până la 8 ore la o singură încărcare.AUTO ON/OFF - Ia locul de muncă de a avea pentru a menține luminile!Un senzor încorporat detectează lumina înconjurătoare și va porni automat luminile de pe și pe eliminând necesitatea de a menține în mod constant le.VERSATIL - Lumina calea ta, pasarelă sau pe scări în timp ce adauga stralucire si distinctie pentru orice decor în aer liber.LED-uri de ILUMINAT - Led-uri de Înaltă performanță oferă 5 lumeni de lumina, pentru un blând, eficiente energetic strălucire. 4 x 4 Vinil Posturi. 5 x 5 Vinil Posturi. 4 x 4 PVC Posturi. 5 x 5 PVC Posturi.

Despre produs

Alegerea clientului