• Novato
Antiguos Hărți Călătorii Harta din Long Island, New York, de către J. H. Colton & Co Circa 1857 - Măsuri 24 x 60 (610 mm x 1524 mm)

Antiguos Hărți Călătorii Harta din Long Island, New York, de către J. H. Colton & Co Circa 1857 - Măsuri 24 x 60 (610 mm x

Rating 
RON 59.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Reprodus în U. S. a - hărțile Noastre sunt realizate din cea mai înaltă calitate, deoarece calitatea este ceva ce noi nu facem compromisuri.Fiecare hartă este Giclee imprimat pe high end, gros, rezistent la apă, uneori, acest lucru poate include mici lacrimi, cu defecte si de imbatranire, care se adaugă la autenticitate, prezentare si frumusete de piesa.În cele din urmă, procesul nostru ne permite să vă oferim posibilitatea de a asigura o înaltă calitate, low-cost de imagine pentru casa ta, birou sau spațiu de locuit și cele mai multe sunt de dimensiuni pentru a se potrivi în mai economic cadru standard de formate (cadre vândut separat).Transport & Handling We nava printuri de arta, postere și hărți într-ecartament grele de corespondență tuburi pentru a se asigura că fiecare produs va fi livrat la ușa ta în perfectă "gata pentru a încadra" condiție.Garantăm clienților Noștri contează și calitatea de experiența dumneavoastră este prioritatea noastră.În cazul în care nu sunteți mulțumit cu orice fel de element, multe se întoarcă pentru o înlocuire sau o rambursare de alegerea ta.Magazin cu Încredere 100% Satisfacție de Garantare Nici o Hassle Schimburi/se Întoarce în condiții de Siguranță, Sigur și Rapid de Transport maritim.

Despre produs

Alegerea clientului