• Novato
RODOLFFO Presa franceza de Cafea și ceainic - Izolate la Vid Premium din Oțel Inoxidabil de Presă de Cafea 34 Grame - 1 Litru. Elegant Alb Cafetiere

RODOLFFO Presa franceza de Cafea și ceainic - Izolate la Vid Premium din Oțel Inoxidabil de Presă de Cafea 34 Grame - 1 Litru.

Rating 
RON 59.94

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

☕RIDICA de CAFEA BERII pentru o experiență culinară cu o Cafea franceză de Presă de RODOLFFO.Proiectat pentru a extrage mai multe uleiuri naturale din boabe de cafea, acest premium filtru de cafea oferă în fiecare ceașcă un gust mai bogat. ❤SAVURA AROMA barista calitate beri fără exorbitante magazin de cafea prețurile.Deține un generos 33 uncii de lichid, este ideal pentru tratarea prietenii și colegii la cafea aromată la domiciliu, la birou sau în dormitor. ????4 ETAPE de FILTRARE elimină impuritățile care se abate de la aroma indrazneata, fara a folosi naturale antioxidante în boabe de cafea.Saturație completă asigură o mai completă și mai robust prepara pentru a lovi cu piciorul-off-ul de dimineață. ????Un tip CONSTRUITE din oțel inox 304, la RODOLFFO Presa franceză Filtru de Cafea rezistă la impact pentru durabilitate de lungă durată.Mirosul email rezistent la sosire și perete dublu sigiliu vid asigura fierbinte, aromat de cafea de fiecare dată. ????UȘOR DE UTILIZAT, cu 2 filtre și un cuprinzător manual de utilizare, nu necesită energie electrică pentru a vă bucura de cafea de înaltă calitate oriunde.Dacă mașina de spălat vase în condiții de siguranță, vă recomandăm mână-spălare cu detergent și o cârpă moale pentru a menține finisaj email.Un francez de presă este un instrument versatil, și poate produce nu numai o ceașcă de cafea bună, dar, de asemenea, util ca un ceai de bere.Se face o decizie de mare pentru a prepara ceai într-o franceză de presă.Loose leaf frunze de ceai au nevoie de spațiu pentru a extinde și de a interacționa cu apă și aer în apă.În Presa franceză, frunzele de ceai au atat de mult spațiu pentru a extinde pe deplin, circule, și abrupte în mod corespunzător.Instrucțiuni de îngrijire.Se spală numai manual.Nu masina de spalat vase în condiții de siguranță.Nu cuptor cu microunde.

Despre produs

Alegerea clientului