• Novato
Lapte Degresat Uscat Pulbere - Kate Naturals. Făcut În statele UNITE ale americii. Uscate Alimentat cu Lapte de Copt. GRU-Gratuit. Substitut Mare Pentru Lapte Lichid. Mare Resigilabil Sac (12 oz)

Lapte Degresat Uscat Pulbere - Kate Naturals. Făcut În statele UNITE ale americii. Uscate Alimentat cu Lapte de Copt. GRU-Gratuit.

Rating 
RON 49.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Termen de VALABILITATE LUNG - economisiti timp si bani prin eliminarea necesității de a rula la magazin în fiecare săptămână pentru o nouă cutie de lapte.Nu mai clatina din lapte care a expirat prea repede!Acum am lapte, atunci când doriți, oriunde doriți.Are un GUST MINUNAT - să Aibă un preț accesibil, convenabil de lapte, fără a sacrifica gust!.RIDICAT ÎN CALCIU ȘI PROTEINE, Laptele este bogat în calciu, care se bazează oase si dinti sanatosi.Laptele de consum poate ajuta, de asemenea, de a construi și repara tesutul muscular, datorită conținutului ridicat de proteine.UȘOR de A FACE t ezitați să anunțați-ne dacă tu dont place absolut produsul nostru.Kate Naturalss misiune este de a fi lumi cele mai accesibile companie de produse alimentare.Vom cumpăra cele mai multe dintre ingredientele noastre direct de la fermieri pentru a se asigura de înaltă calitate și de a menține costurile scăzute.Kate foloseste naturale și organice sau ingrediente în produse fără substanțe chimice nocive, care dăunează sănătății noastre și mediului înconjurător.Motto-ul ei este dacă ea nu poate pronunța ingredient, ea nu-l folosească în produsele ei.Facilitatea noastră este înregistrată cu Statul California.Am conforme cu cele mai înalte standarde de fabricație pentru a se asigura că toate produsele noastre sunt de calitate superioară.

Despre produs

Alegerea clientului