• Novato
ATO Portabile Tester Digital de Izolare, 500V/1000V/2500V/5000V, pentru Echipamente Electrice de Testare de Diagnostic și Întreținere (ATO-GRT-UT521)

ATO Portabile Tester Digital de Izolare, 500V/1000V/2500V/5000V, pentru Echipamente Electrice de Testare de Diagnostic și

Rating 
RON 759.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Tensiuni de testare】 : rezistența De izolație tester a selectabile tensiuni de testare de 500 V, 1k V, 2.5 k V și 5k V cu capabilități de testare a rezistenței de izolație până la 1000 MΩ. 【】 Caracteristici : Baterie-alimentat măsurătorile cu megaohmetrul și Multimetru este portabil, de Mare cu iluminare din spate ecran LCD, usor de citit. 【Aplicații】 : Digital măsurătorile cu megaohmetrul este ideal pentru testarea de echipamente de înaltă tensiune, cum ar fi transformatoare, generatoare, de înaltă tensiune, motoare, condensatoare de putere, cabluri de alimentare, descarcatoare și așa mai departe, este un instrument ideal pentru electric de întreținere, testare și inspecție. 【Accesorii Standard *】 : 2*single plug testul de plumb cu alligator clip (negru și verde), 1*dublu plug testul de plumb cu alligator clip (roșu), baterii, USB cabel, PC CD-ul cu software. 【Primul client】 : Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea sau aveți orice problemă cu privire la produs sau serviciu, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail.Va vom raspunde în termen de 12h.Dimensiune : ATO-GRT-UT521.

Despre produs

Alegerea clientului