• Novato
AMZ de unica folosinta Halat de Laborator. Mare alb 70 gsm Polipropilenă Medicale Rochie cu Mâneci Lungi și Încheieturile Elastice, Buzunare. Adult Ridicat de Izolare de Protecție Jacheta pentru Spital, Clinica, de asemenea, Utilizarea de către Pacient.

AMZ de unica folosinta Halat de Laborator. Mare alb 70 gsm Polipropilenă Medicale Rochie cu Mâneci Lungi și Încheieturile

Rating 
RON 16.18

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

ALB de UNICĂ folosință, HALATE de LABORATOR PENTRU ADULȚI MARE pentru multe aplicații industriale.Material nețesut este durabil, haine și rece pentru a purta.Cantitate : 1 halat de laborator.NIVEL RIDICAT DE INTIMITATE : de Unică folosință laborator rochiile sunt construite din 100% virgin polipropilenă.Nu pentru lichide.CONFORTABIL ȘI UȘOR de A PUNE PE : Adult halat alb are mâneci lungi cu elastic la incheieturi si bucla de fixare.RESPIRABIL si USOR : de Unică folosință laborator jachete împiedica organismul dumneavoastră și îmbrăcăminte din pământ.UTILIZATE pe scară LARGĂ : de Protecție din polipropilenă laborator rochia este utilizat în servicii de alimentare și canalizare măcelărie, deli și mai mult.Dimensiune : Mare / 1 Pachet.

Despre produs

Alegerea clientului