• Novato
SMITH CHU Păr Forfecare Foarfece Sac Titular - Frizer Husă de Cazuri pentru saloane de Coafura - Instrumente Salon Toc Diamant Matlasat Model Sac (roz)

SMITH CHU Păr Forfecare Foarfece Sac Titular - Frizer Husă de Cazuri pentru saloane de Coafura - Instrumente Salon Toc Diamant

Rating 
RON 169.60

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

-A făcut de înaltă calitate piele PU moale, apă-dovada de suprafață și închidere cu fermoar.La modă Salon de Instrumente Sac Toc pentru toate Stilisti de Par. -Dimensiune : Aprox 17cm*25.5 cm.Culoare : negru,violet, roz.Caracteristici : model de Diamant și rezistent la apă. -Oferta tunsoare instrumente excelent și în condiții de siguranță de protecție.Instrumente nu sunt incluse.Potrivit pentru salon profesional de utilizare, precum și personal folosi acasă. -Design Minimalist, cu economie de spațiu,de mare capacitate.Geanta poate fi instalat o varietate de tăiere păr subțierea foarfece,pieptene, agrafe de par,etc serie de instrumente. -100% satisfacție garantată!Schimbarea sau rambursarea fără motive.orice problema de produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Despre produs

Alegerea clientului