• Novato
Nu/Brand 3 Cutii Delicate Rufe Pungi Reutilizabile pentru Masti de Fata si Reutilizabile Machiaj Remover Pads,Plasă Fină Saci de Spălare,Folosiți Fermoar YKK, cu Cuier Buclă, Portabil Masca Sac de Depozitare (3 Mici)

Nu/Brand 3 Cutii Delicate Rufe Pungi Reutilizabile pentru Masti de Fata si Reutilizabile Machiaj Remover Pads,Plasă Fină Saci

Rating 
RON 23.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

1.PROTECȚIE PENTRU MASTI de FATA : măști de Față pungi de rufe conceput pentru a păstra măștile de față de la extragere, rupere sau salturile în mașină de spălat cicluri.Ține-ți măști de față curată și de lungă durată. 2.Ochiurilor de PLASĂ RESPIRABIL CONSTRUCTII : va fi perfect curat, se spală în mașina de spălat și uniform procedeu uscat în uscător. 3. De LUNGĂ DURATĂ - Nostru puternic saci de spălare sunt realizate din pata, se întind și rezistent la rupere material-100% poliester.Prin urmare, acestea sunt durabile și se va proteja măști de ani de zile. 4.La ÎNDEMÂNĂ ambalaje colective & ESAY DE DEPOZITARE : Inclusiv 3 saci de rufe(6 inch * 6 inch) pentru a se asigura că le puteți folosi pentru toate măștile de pe față.Și umeraș buclă proiectat pentru depozitare ușoară și de a salva spațiu. 5.MULTI-SCOP de UTILIZARE : saci de Rufe sau organizator pungi pentru masti de fata sau Reutilizabile Machiaj Remover Pads atunci când călătoresc în jurul lumii.Sac De Rufe Este O Alegere Esențială Pentru Rufe, Protejarea Delicate Haine, Lenjerie De Corp, Sutiene, Lenjerie Intima, Ciorapi, Șosete, Pulovere, Etc.

Despre produs

Alegerea clientului