• Novato
YOTOZU Fulger Semne de Neon, Neon Lumini de Perete Fulger Baterie și USB Operat Led-uri Lumina de Neon Semn pentru Dormitor, Camera pentru Copii, Bar, Petrecere, Craciun, Decor Nunta, (Rosu)

YOTOZU Fulger Semne de Neon, Neon Lumini de Perete Fulger Baterie și USB Operat Led-uri Lumina de Neon Semn pentru Dormitor,

Rating 
RON 13.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

[DOUĂ MODURI de PUTERE] : Fulger semne de neon ambele bateriei și de încărcare USB sunt disponibile, 3 baterii AA (nu sunt incluse) sau o conexiune USB.Este, de asemenea, foarte convenabil de a folosi un power bank sau calculator pentru a-l lumina. [EASY PENTRU a INSTALA] Fulgere de lumini de neon este ușor de instalat, gaura din spatele lumina este potrivit pentru decor, puteți să-l atârna pe perete sau pune-l pe masă.Neon tub de material este foarte moale și nu se va rupe, chiar dacă este scăpat pe jos. [MATERIALE SIGURE] lumini de Neon sunt fabricate din silicon flexibil LED strip lumini și acrilice placa din spate,nu trebuie să vă faceți griji despre a fi prea fierbinte, este risc-free, Nici un risc de rupere de sticlă sau scurgeri de materiale periculoase. [PERFECT de CADOURI SI DECORATIUNI] LED semne de neon poate fi folosit ca de Craciun, cadouri pentru zile de naștere, Ziua Îndrăgostiților, familie, iubiti, iubite, fete, copii, etc. lumini de neon sunt utilizate pe scară largă în nunti, petreceri ale burlacilor, mireasa banchete, zile de naștere și alte sărbători. [LAT CERERE] de Perete fulger este potrivit pentru casa, dormitor, dormitor, camera copil, living, bar, petrecere festiv, Nunta, decor de Crăciun.Face, de asemenea, un mare cadou pentru prieteni și familie.

Despre produs

Alegerea clientului