• Novato
LED Magazinului Lumini Picior 10 20 Bucăți Impermeabil Decorative de Lumină pentru Scrisoare Semn Semne Publicitare LED Module LED Fereastră Luminile Pomelotree Magazin Fața Ferestrei Semn Benzi de Lumină (Lumina RGB)

LED Magazinului Lumini Picior 10 20 Bucăți Impermeabil Decorative de Lumină pentru Scrisoare Semn Semne Publicitare LED Module

Rating 
RON 59.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

✔Destul de luminozitate - Cu upgrade-ul 5050 SMD margele lampa, la fereastră LED lumini sunt mai luminoase.Lumina poate expune o suprafață mai mare cu 120 de grade unghi de iluminare. ✔Rezistent la apa - modulul LED lumini poate lucra în mod normal, atunci când plouă sau ninge, și nu va provoca un scurt-circuit.Dar tu ar trebui să acorde o atenție deosebită la polii pozitivi și negativi de sârmă pentru a evita scurt-circuit. ✔Economie de energie - consum Redus de energie, de înaltă eficiență energetică.Vitrina de lumină LED module poate face semne atractiv, cu costuri mai mici.Un controler de la distanță, un receptor și o priză sunt incluse în pachet.Nu este nevoie pentru a cumpara accesorii separat. ✔Tip 5050 de afaceri Lumini decorative, 10 Ft 20 de Bucăți, au mare 5050 SMD de Culoare Schimbare led chips-uri cu proiect obiectiv.Este convenabil pentru tine de a instala cu sticky banda auto-adeziva de pe spatele fiecarui modul. ✔Pe scară largă de aplicații - fereastra De magazin lumini led-uri sunt perfecte pentru acasă, de afaceri, magazin, magazin de vinuri, masini, semne, sistem hi-shine cuvânt, marcarea, caseta de lumina, peisaj layout și stadiul de podoabă, spray, blister cuvânt,expozitie, etc. Puteți instala aceste LED-uri în jurul magazinului dvs. pentru a atrage atenția clienților și de a face magazinul dvs. mai vizibile.☺.Dimensiune : RGB lumina.

Despre produs

Alegerea clientului