• Novato
Kootek Sertar Organizator Tăvi cu 3-Dimensiune Sertar Separatoare 6 Organizatorii Pubele Personaliza Layout Cutie de Depozitare pentru Dormitor Dulap de Baie Bucatarie Birou (Clar)

Kootek Sertar Organizator Tăvi cu 3-Dimensiune Sertar Separatoare 6 Organizatorii Pubele Personaliza Layout Cutie de Depozitare

Rating 
RON 31.18

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Sertar Organizator : Perfect pentru dulap / baie / bucatarie / sertare de birou, organizarea cosmetice, make-up unelte, accesorii de par, lac de unghii, bijuterii, pasta de dinti, perii de păr, medicina, argintărie, rechizite de birou etc. Personaliza Layout : Diferite dimensiuni sertar organizatorii care puteți personaliza aspectul pentru a se potrivi orice dimensiune sertar sau specifice nevoie.Piese Separate poate fi despărțit pentru diferite utilizări și sertare.Organizator Măsuri : de Mare capacitate organizatorii set poate de stocare mai mult și elemente mai mari. 6 bucati exterior dimensiuni aprox : 4 - (3.2" x 6.4"), 1 - (6.4" x 6.4"), 1 - (6.4" x 9.6").Toate compartimentele sunt aproximativ 1,9" înalt.Design unic : Mare vizibilitate material poate ajuta sa ușor pentru a vedea fiecare element imediat și de a le accesa mai rapid.Individuale bidoane de plastic astfel încât să puteți să le despart pentru a utiliza în diferite sertare.Ușor de Ingrijire : necesită Doar o umezeală caldă cu săpun burete sau o cârpă pentru rapid și fără efort de curățare.Face ca totul să arate foarte frumos și bine organizat.Se va potrivi aproape orice decor. - Personalizate de configurare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și de dimensiunea de sertar. - Din plastic transparent vă permite să vedeți obiectele din fiecare tavă din orice unghi. - Durabil, de lungă durată din plastic este ușor de a șterge (sau de mână-spălare cu apă și săpun). - Perfect pentru depozitarea produselor cosmetice, machiaj unelte, accesorii de par, lac de unghii, bijuterii, pasta de dinti, perii de păr, medicina, ustensilă de bucătărie tacâmuri tacâmurile de argint, furnituri de birou, etc.

Despre produs

Alegerea clientului