• Novato
RĂDĂCINILE AROMOTERAPIE Agrement Kit de Călătorie Dimensiune Ambalaj în Vrac (Eucalipt parfum de Ceai) Articole pentru Baie, Handicap, Hoteluri, Moteluri și Hoteluri (CUTIE)

RĂDĂCINILE AROMOTERAPIE Agrement Kit de Călătorie Dimensiune Ambalaj în Vrac (Eucalipt parfum de Ceai) Articole pentru Baie,

Rating 
RON 29.90

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

INCLUDE 10 ELEMENTE : (1) 30m L Sampon, (1) 30m L de Spălare a Corpului, (1) 30m L Conditionat, (1) 30m L Lotiune de Corp, (1) 45m L Sampon, (1) 45m L de Spălare a Corpului, (1) 45m L Conditionat, (1) 45m L Lotiune de Corp, (1) 28g Facial Soap, și (1) 40g Corp Săpun.RĂCORITOARE : Eucalipt parfum de Ceai (gen neutru).NATURALE : Fără coloranți artificiali sau produse de origine animală, vegetală pe bază de formulă, și vine în ambalaje reciclabile.PERFECT PENTRU : camere de oaspeți, b&b proprietăți, hoteluri, moteluri, sală de fitness, vacanta, inchirieri, turism, și de uz personal (avion prietenos).CRUZIME fără : Fără testarea pe animale de orice fel.Noi folosim doar cea mai înaltă calitate de ingrediente naturale.Fără coloranți artificiali sau produse de origine animală, vegetală pe bază de formulă.Nu suntem de acord cu testarea pe animale : Toate Rădăcinile produse de Aromoterapie sunt animal cruelty-free. 1floz/30m L.Tuburile cu capac cu filet. 1.5 floz/45m L.Sticle cu Capace Flip. 1oz/28g.Hârtie Încreți Folie cu Autocolant. 1.35 oz/40g.Cutie De Hârtie.De-a lungul istoriei, plantele aromatice au fost folosite pentru vindecarea lor, conservant, și plăcut calități.Originar din Australia, Eucaliptul planta oferă o multitudine de practică utilizări medicinale, variind de la simplu ceai de plante pentru ameliorarea spate și dureri musculare.Într-o combinație specială, puternic prezența de Eucalipt este combinat cu răcoritoare calitate de Mentă pentru a crea un calmant substanță care curăță mintea, înalță sufletul, și îmbunătățește concentrarea.Rădăcinile de colectare este formulat pentru a hrani pielea si parul cu umiditate de lungă durată, în timp ce un aromaterapie amestec de ulei de Eucalipt și Mentă ceai ascuți mintea și trupul.Convenabil și portabil 1floz/30m L tuburi.Ușor pentru a stoca și în condiții de siguranță pentru transportul aerian.Etichetarea este imprimat cu soia pe bază de cerneală. 1floz/30m LTubes cu capac cu filet.Robust și de încredere 1.5 floz/45m L sticle.Ușor pentru a stoca și în condiții de siguranță pentru călători.Etichetarea este imprimat cu soia pe bază de cerneală. 1.5 floz/45m LBottles cu Capace Flip.Mici 1oz/28g faciale săpunuri într-o lucrare încreți folie.Ușor pentru a stoca și în condiții de siguranță pentru călători.Etichetarea este imprimat cu soia pe bază de cerneală. 1oz/28g Paper Încreți Folie cu Autocolant.De dimensiuni medii 1.35 oz/40g săpunuri într-o cutie de hârtie.Ușor pentru a stoca și în condiții de siguranță pentru călători.Etichetarea este imprimat cu soia pe bază de cerneală. 1.35 oz/40g Paper Cutie.

Despre produs

Alegerea clientului