• Novato
Docolor Fard de Pensule Profesionale de Machiaj pentru Ochi Set de Pensule de Fard de pleoape, Dermatograf Corector Sprancene Amestecare Perii Ochi Make Up Kit de Pensulă cu o Cutie-Cadou (10 Buc,Negru cu Trandafir de Aur,Mânere din Lemn)

Docolor Fard de Pensule Profesionale de Machiaj pentru Ochi Set de Pensule de Fard de pleoape, Dermatograf Corector Sprancene

Rating 
RON 7.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

★ESENȚIALE PENTRU a FINALIZA MACHIAJUL OCHILOR : Docolor 10buc ochi set perie include fard de pleoape perii, amestecare perii, eyeliner brush, perie sprâncene și anticearcan perii de Diferite forme și dimensiuni de perii vă permit să creați o varietate de machiajul ochilor. ★AUR roz CU NEGRU DESIGN : Acest ochi set perie arata foarte chic și la modă în cele mai populare culori frumoase , Un must-have în colecția de machiaj, perfect ca un cadou pentru prietenii tai,ei vor iubi acest uimitor set de perie. ★PERI MOI si DURABIL, MÂNERE din LEMN : Nici o vărsare, cu peri premium care sunt bine sintetice&ponei fibre și durabil mânere, va veti simti minunat pe pielea ta cu ajutorul acestor ochi perie de amestecare și nu vor fi ușor pentru a obține rupt. ★OCHI PROFESIONIST SET de PERIE : Fiecare Perie de acest ochi machiaj set perie este modelat cu grijă pentru funcția lui.am mână-ales cel mai esențial ochi pensule de machiaj pentru a servi un distinctă scop să asigurați-vă că aveți toate pensulele necesare pentru a crea un MACHIAJ PERFECT. ★Cel MAI bun SERVICIU DE DOCOLOR : Dacă pensule de machiaj are o problemă și nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să ne contactați în primul rând, Echipa noastră de Servicii Clienți va rezolva problema pentru tine rapid și eficient.Unic Design & Culoare, 10???????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????? ???????????? ,cu mare moale si fin peri pentru a aplica profesionist și frumos pentru tine. ???????????????? ????????????????????din acest set a fost atent selectate , potrivite pentru fiecare părți ale ochiului.Am mână-ales cel mai esențial ochi pensule de machiaj pentru a servi un scop distinct pentru indispensabile perii pentru a crea un ???????????????????????????? ???????????? ????????????????????????????. ???? ???????????????????????????? ????????????????pentru mama ta, iubitul tau, prietenii sau singur.

Despre produs

Alegerea clientului