• Novato
Lehoo Castelul Copilul Ustensile de Copii Argintărie, 6pcs de Siguranță din Oțel Inoxidabil Copilul Furculiță Lingură set de Cuțit, Copiii Set de Tacâmuri, Ustensile de Siguranță pentru Copil și Copii (Dinozaur) (Argint)

Lehoo Castelul Copilul Ustensile de Copii Argintărie, 6pcs de Siguranță din Oțel Inoxidabil Copilul Furculiță Lingură set

Rating 
RON 93.40

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

[CUPRINDE] 6 buc copilul tacâmuri set, inclusiv 2 x cutite, 2 x furculite, 2 x linguri, un ideal din oțel inoxidabil copilul ustensile de pentru copii, care sunt gata sa se hrăni, de asemenea, perfect pentru călătorii sau pentru utilizare la domiciliu. [COPILUL SIGURANȚĂ USTENSILE SET] confectionata din material rezistent de calitate alimentară din oțel inoxidabil 304, s' a non-corozive&BPA gratuit și ușor de curățat (recomandăm spălarea de mână). [DESIGN EXCLUSIV PENTRU COPII] Copilul ustensile de furculițe și linguri featuring cu design ergonomic pentru copii cu prindere în mâinile lor mici cu ușurință.Rotunjite furculiță, lingură și cuțit, fără margini ascuțite, este sigur pentru copilul tău mănâncă. [ÎNCURAJA AUTO-ALIMENTARE] e timpul pentru a învăța copilul să se hrănească ei înșiși!Folosind acest copil furculițe și linguri pentru auto alimentare pentru a le ajuta să mănânci în mod independent cu usurinta.Recomandat pentru vârstele de până la 3 ani. [MODEL ANIMAL DRĂGUȚ] Acest copii de tacâmuri din oțel inoxidabil, oferind drăguț dinozaur model și luminoase de culoare poate avea un copil modelului atenție, este o mare copilul ustensile pentru băieți și fete, adăugând un element de distracție la fiecare masa.Ne pasă de copilul tău e în siguranță și de distracție în minte!.Alege cel mai bun pentru copii set de tacâmuri de a transforma cina timp în timp de distracție.Copiii vor iubi pentru a partaja o masă cu o mulțime de animale drăguț!.Fiecare Lehoo Castelul Tacâmuri folosește de înaltă calitate 18/8 din oțel inoxidabil, care oferă : . -Robust corriosion rezistență. -Puternic rezistenta la rugina. -Durabil poloneză mare și durată lungă de viață.

Despre produs

Alegerea clientului