• Novato
BaiHui Compatibil Galaxy Ceas Bezel Inel 46mm / Galaxy Gear S3 Frontier & Clasic Bezel Inel,Aluminiu Ramă de Metal Inel de Protectie pentru Galaxy Watch Accesoriu (Aluminiu-04)

BaiHui Compatibil Galaxy Ceas Bezel Inel 46mm / Galaxy Gear S3 Frontier & Clasic Bezel Inel,Aluminiu Ramă de Metal Inel de

Rating 
RON 17.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

1. Pentru a Fi Speciale : Mat metal bezel inele face o remarcabilă Galaxy Watch accesorii.Acesta nu este doar un accente elegante,dar, de asemenea, un upgrade de personalizare.De înaltă calitate placat cu rama pentru Samsung Galaxy Watch 42mm Smartwatch, face ca ceasul arata mai high-end și durabil, 7 modele / 3 culori pentru a alege. 2. Măiestrie excelent : Foarte polizați cu măiestrie excelent pentru a forma o calitate premium aluminiu metal ceas bezel inel,nu numai că face ceasul arata si se simt mai elegant și scump,dar oferă, de asemenea, un strat de protecție. 3. Precis Arc : Conform cu originalul ceasul radian personalizate, și să se asigure coincidența gradul de instalare a produsului.Suprafața de fixare cu adeziv 3 M bandă, care are aderență puternică și nu strica vopseaua, nu este ușor să cadă. 4. Cea Mai buna Alegere : rama inel oferă galaxy viziona un alt aspect nou,fie în activitățile de afaceri sau în viața de zi cu zi, de a purta un elegant și rafinat rama, pentru a adăuga un sens diferit de moda cu orice ocazie. 5. 12 Luni Garanție : Vom face întotdeauna scopul nostru este de a satisface clienții noștri ca tine prin servicii pentru clienți superb, doar du-te pentru cu 1 an garanție de înlocuire sau rambursare completă.Culoare : Aluminiu-04.

Despre produs

Alegerea clientului