• Novato
VacPack Space Saver Saci, 20 Pack Varietate Saci de Depozitare Vacuum Cu Pompa de Mana pentru Acasă și de Călătorie (20C)

VacPack Space Saver Saci, 20 Pack Varietate Saci de Depozitare Vacuum Cu Pompa de Mana pentru Acasă și de Călătorie (20C)

Rating 
RON 148.20

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

➤【Maximiza Spațiul de Locuit】Extinde limitat dulap sau spațiu acasă cu saci de depozitare vacuum,care sunt capabile de a salva 70% mai mult spațiu. ➤【Sigilate în Vid Capacitatea de Stocare de】 Echipat cu fermoar dublu sigiliu și unic turbo supapa care izola complet de îmbrăcăminte din aer și vid pentru un an-perioadă lungă de timp, bagajele noastre sunt solutia ideala pentru orele suplimentare de depozitare. ➤【Durabil și Reutilizabile】Nostru durabil saci de vid sunt mai groase și durabile decât alte branduri prin utilizarea 0,09 mm material gros.Dublu-strat de design aduce atât rezistența și ductilitatea de spațiu saci,protejarea îmbrăcăminte și lenjerie de pat după utilizarea repetată. ➤【Diverse Dimensiuni Space Saver Saci】Există cinci dimensiuni diferite de vacuum bags(Jumbo, Mari, Mijlocii ,Roll-Up Mediu,Roll-Up Mici),fiecare de 4. Puteți alege dimensiunea corespunzătoare sac vid pentru a realiza clasificate conservare ,face cele mai multe de spațiu de locuit. ➤【Rezistent la apa si Umiditate-dovada】material Dens împiedică apa și umezeala de la intrarea aceste space saver saci ,protejarea haine și lenjerie de pat.

Despre produs

Alegerea clientului