• Novato
(1 Pachet) 36x18 cu Dungi Roșii, Albe și Albastre Patriotic Nailon Cutat Bunting Pavilion Decor w/ Garnituri - 4 iulie Steagul American Exterior - Americana Interior Exterior Pridvor, Feroviar, Decor Fereastră (3x1.5)

(1 Pachet) 36x18 cu Dungi Roșii, Albe și Albastre Patriotic Nailon Cutat Bunting Pavilion Decor w/ Garnituri - 4 iulie Steagul

Rating 
RON 31.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Nailon. (1 PACHET) GARNITURI PENTRU AGĂȚAT UȘOR : cele 3 garnituri de alama sunt repartizate uniform în antetul de sus să stea pe verandă, balustrada, plafon sau sub o fereastră. (1 PACHET) COLORATE în ROȘU, ALB ȘI ALBASTRU STEAGUL PENTRU a DECORA CASA TA : Această SUA inspirat de pavilion este completarea perfectă pentru casa ta este aspectul pentru a sărbători vacanța de vară ca Ziua eroilor, Ziua Drapelului, 4 iulie și Ziua Muncii. (1 PACHET) de CALITATE CONCEPUT CU ATENȚIE LA DETALII : Frumos cutat statele UNITE ale americii fan steagul cu dungi de design este ochi prinderea și cusute cu nailon durabil pentru utilizarea în aer liber. (1 PACHET), VA DURA sezon DUPĂ SEZON în aer LIBER : Creat cu fade material rezistent, nostru Americana bunting banner va arata grozav chiar și cu utilizarea regulată afară.Garnituri de alama nu se va rupe!. (1 PACHET) 36 CM X 18 CM PATRIOTIC FLAG : dimensiunea ideala pentru a face un impact în casa ta, aspectul, acest decor bunting măsuri de 3 metri x 1,5 metri.VĂ RUGĂM MĂSURĂ ÎNAINTE DE A COMANDA.Garnituri convenabil pentru agățat.Ideal pentru afișarea pe terase, balustrade, clădirile din și sub windows.Realizate cu rezistente la decolorare 210 nailon.Capabile să reziste la furtuni.Adecvat pentru utilizarea în interior și exterior.Ideal pentru 4 iulie, Ziua Muncii, Ziua eroilor, Ziua Drapelului și mai mult!. 3 metri x 1,5 metri.Pachet de 1 Pavilion.Caracteristici Produs : .Garnituri pentru convenabil hanging Ideal pentru afișarea pe terase, balustrade, clădirile din și sub windows Made cu rezistente la decolorare 210 nylon Capable reziste storms Appropriate pentru interior si exterior use Ideal pentru 4 iulie, Ziua Muncii, Ziua eroilor, Ziua Drapelului și mai mult!3 metri x 1,5 feet Package de 1 Pavilion.Sărbători America în stil, cu o calitate de care puteti avea incredere!.

Despre produs

Alegerea clientului