• Novato
Erin Condren Vârful Fin Umed Markere Set de 4 - Negru, Magenta, Kelly Verde, Turcoaz. Mic, Slab Markere pentru Table albe și corpuri Transparente Proiectoare.

Erin Condren Vârful Fin Umed Markere Set de 4 - Negru, Magenta, Kelly Verde, Turcoaz. Mic, Slab Markere pentru Table albe

Rating 
RON 25.96

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

DESIGNER VÂRFUL FIN MARKERI : Erin Condren vârful fin umed marker 4-pack vine în negru, magenta, kelly verde și turcoaz.Ușor de a șterge, reorganiza obiectivele dvs. oricând, oriunde!.DISTRACȚIE, pline de culoare ȘI CONVENABIL : Marca-up, ștergeți-l departe si de a reutiliza!Amenda sfaturi face ușor de a scrie cu mare detaliu pe suprafețe mici!.COMPATIBIL CU TABLOURI de bord : Mare pentru a-face liste pe Erin Condren Snap-In Tablouri de bord sau de pe interiorul Erin Condren interschimbabile acoperi!.MARKERI de ÎNALTĂ CALITATE : Fiecare markeri caracteristici o .5mm vârful fin și este umplut cu cerneală de înaltă calitate.Se măsoară 5.75" x .375".Mare pentru a face note detaliate privind orice umedă șterge prietenos suprafață.UMED ȘTERGEȚI SUPRAFAȚA COMPATIBILE : Perfect pentru table, proiectoare, Erin Condren Capace Interschimbabile, snap-in tablouri de bord și orice alte umed ștergeți suprafața!.Obține toate "scrie" lucruri de la Erin Condren designer de instrumente de scris de colecție : destul de practice și pixuri, creioane, markere, radiere, carioci, creion pungi, și mai mult.De înaltă calitate, designer de școală și rechizite de birou pentru note factorii, lista de decizie, planificatorii, scriitori, doodleri, și toată lumea în între.

Despre produs

Alegerea clientului