• Novato
Grele Ghilotina Paper Cutter A3 Mari de Hârtie, Lamă de Tuns cu Grilă Fotografie Ghilotina Ambarcațiuni Mașină, 18 inch Lungime de tăiere, 18.9 x 15.0 (Utilizat pentru A2-A7)

Grele Ghilotina Paper Cutter A3 Mari de Hârtie, Lamă de Tuns cu Grilă Fotografie Ghilotina Ambarcațiuni Mașină, 18 inch Lungime

Rating 
RON 87.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

[Multi-Dimensiune] 48.5 x 38.5 x 3.3 cm/ 18.9 x 15.0 x 1.3 inch (L x W x H). 18 Inch lungime de tăiere cu curat și îngrijit tăiate.Max reduceri de până la 12 de coli de hârtie la un moment dat.Mutiple grila de aliniere și dual conducător scară tipărite pe bază de măsurare precisă și de a ajuta să păstreze drept.Satisface diferite dimensiuni, cum ar fi A2, A3, A4, B5, A5, B6, B7. [High Quality] Realizate din lemn, plastic și oțel de înaltă calitate, robust și ușor de tăiere a hârtiei este acum nu mai este la fel de greu ca o nicovală.Durabil de grosime bază de lemn și robust lame corecte și tăieturi drepte, de asemenea, nu deformate și nici rupt. [Tăierea exactă] - Proiectat pentru precizie.Mutiple grila de aliniere și milimetri/inci imprimarea de pe dispozitivul de tundere de bază ajută pentru precise de măsurare.Mobile negru poziționare clemă ajută să se alinieze la scară și să păstreze documentele de drept.Proiectat Ergonomic braț și mâner face de tăiere ușor. [Design de siguranță] Tăierea cu ușurință și în condiții de siguranță.Diafragma bar lângă lama poate ține degetele departe de lama.Zăvorul cârlig ajută pentru a bloca dispozitivul de tundere de braț atunci când nu este utilizat, pe deplin ascunde lama pentru a preveni un prejudiciu accident. [Lat Cerere] - ziarul cutter este foarte potrivit pentru a tăia Acte, Fotografii, Etichete, Carduri și mai multe produse din hârtie.Perfect pentru a fi utilizat în birouri, școli, acasă, imprimare magazine, studio foto și așa mai departe.

Despre produs

Alegerea clientului