• Novato
Pulsar Jocuri Gears - PK021 Lunar Aliaj Full Size din Aliaj de Aluminiu Construi Hot Swappable Tastatură Mecanică de Gaming Full RGB LED cu iluminare de fundal cu Fir USB pentru PC-ul Windows cu 104 Taste (Albastru Clicky Comutator)

Pulsar Jocuri Gears - PK021 Lunar Aliaj Full Size din Aliaj de Aluminiu Construi Hot Swappable Tastatură Mecanică de Gaming

Rating 
RON 119.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

✓ CALITATE din ALIAJ de ALUMINIU de Construcție - Mat, anodizat negru aeronave calitate din aliaj de aluminiu de sus cadru pentru creșterea sprijinului structural. 104 Taste Standard Keyboard.multi media cheile de combinații și fabrica de pre-programat scurt tăiat chei va îmbunătăți eficiența.Design Ergonomic vă va oferi sentimentul confortabil, și anti-oboseala.Perfect gaming claviatură pentru gaming si office. ✓ HOT SWAPPABLE ALBASTRU CLICKY MECANIC SWITCH - uri- HOT-SWAPPABLE ROȘU LINIAR MECANIC SWITCH - uri- Swappable numai cu Pulsar Lunar Switch-uri sau Outemu 3pin switch-uri.Dovada de praf mecanic switch-uri.Clicky, receptiv apăsați simt, și acțiune rapidă, cu o rezistență minimă.De asemenea, puteți amesteca și se potrivesc sau schimb cu alte switch-uri de culoare pentru a face să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră. ✓ FULL 16.8 M RGB cu iluminare din spate / COMPLET PERSONALIZABIL CHEI - personaliza pe Deplin în felul tău, folosind Software-ul sau cu tasta FN scurtături.Personaliza RGB cu iluminare din spate, tastele de schimbare, de a face macro-uri personalizate și mai mult. ✓ HIGH-END de CALITATE si DURABILITATE - shot Dublu taste nu se decoloreaza in timp si sunt foarte durabile.Super moale, flexibil paracord Placat cu Aur, cablu USB.Fiecare componente in tastatura este atent selectat și proiectat. ✓RAPID 1000hz VITEZA N-KEY ROLLOVER-ANTI - FANTOMĂ 104-cheile rollover cu anti-ghosting nu va fi dor de un singur accident vascular cerebral sau confunda comenzi în orice scenariu de caz de utilizare.

Despre produs

Alegerea clientului