• Novato
FOSA Retro Vintage Telefon Rotativ Placa de Telefoane de Epocă Birou FSK/DTMF Telefon Fix cu Lună/Zi, Ceas de Afișare pentru Office Home Living Decorul Camerei, Minunat Cadou

FOSA Retro Vintage Telefon Rotativ Placa de Telefoane de Epocă Birou FSK/DTMF Telefon Fix cu Lună/Zi, Ceas de Afișare pentru

Rating 
RON 260.18

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

De ÎNALTĂ CALITATE : Această epocă decorative fix este realizat din ecologic rasina + suport de metal + ABS mâner accesorii.Alb high-end antic telefon, temperament elegant și manopera rafinat.MULTI FUNCTION : Acest lucru este un lucru real fix de telefon de acasă.Suport închide pre-a făcut de apelare, an/lună/zi, ceas de afișare funcție, IP automat și one-touch funcția de reapelare, FSK/DTMF sistem dual compatibil.HD ASTEPTARE : Această epocă telefon are funcția de anulare a zgomotului, calitatea convorbirii este clar și fără zgomot.Ușor de utilizat, rapid și precis cadran viteza.Apel ton de apel memento, volumul poate fi ajustat.APLICAREA pe scară LARGĂ : Practic clasice telefon vintage, acesta nu poate satisface doar nevoile de apeluri de zi cu zi, dar, de asemenea, fi folosit ca un decor pentru case, birouri, magazine de cafea, stele, hoteluri, galerii de artă, bijuterii de afaceri, etc. UȘOR DE UTILIZAT : Instalare linie telefonică nativ de semnal jack, apoi instalați bigblack jack în partea de jos a telefonului.Apoi atașați de lichidare cablu telefonic mai mici black jack în partea de jos a telefonului.Acest telefon ar trebui să fie conneet în linia principală.High-end de epocă telefon, temperament elegant, manopera rafinat, rafinat și frumos.Adecvat în special pentru decorațiuni interioare, cadouri de afaceri!Caietul de sarcini : Dimensiune : 20.5 * 20.5 * 25cm/8.1 * 8.1 * 9.8 Culoare : Diamant Alb Material : Ecologic rasina + suport de Metal + ABS mâner accesorii Uz gama de : cadouri, cadouri, camera de zi, dormitor, noptiera, studiu, hotel, magazin de acasă, etc. Lista de pachete : 1 * Fix 1 * Telefon mâner 1 * linie Telefonică 1 * Mâner suport 1 * manual de limba engleză Notă : 1. După instalarea pe telefon a suportului, nu va fi o anumită amplitudine de agitare.Aceasta este o deliberată de design pentru suport de telefon, în scopul de a evita principiul efectului de levier.Nu există nici o problemă de calitate, precum și de utilizare nu afectează aspectul. 2. Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. 3. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre produs

Dimensiune:
20.5 * 20.5 * 25cm/8.1 * 8.1 * 9.8 în
Culoare:
Diamant Alb
Material:
Ecologic rasina + suport de Metal + ABS mâner accesorii
Folosesc gama:
cadouri, cadouri, Camera De Zi, noptiera dormitor, studiu, hotel, acasa magazin, etc.
     :
Lista De Pachete:
1 * Fix :
1 * Telefon Mâner :
1 * Linie De Telefon :
1 * Mâner suport :
1 * Manual De Limba Engleză :
Notă:
1. După instalarea pe telefon a suportului, nu va fi o anumită amplitudine de agitare. Aceasta este o deliberată de design pentru suport de telefon, în scopul de a evita principiul efectului de levier. Nu există nici o problemă de calitate, și de a folosi nu are af :
2. Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. :
3. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm. :

Alegerea clientului