• Novato
2 buc Element de Încălzire Ceramic 220V PTC carcasă din Aluminiu Ceramic cu Termostat Placă de Încălzire Termocuplu Blocuri Placă(220)

2 buc Element de Încălzire Ceramic 220V PTC carcasă din Aluminiu Ceramic cu Termostat Placă de Încălzire Termocuplu Blocuri

Rating 
RON 13.58

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

CARCASĂ de ALUMINIU : elementul De încălzire este fabricat din aluminiu, care este ecologic și durabil.REZISTENT la TEMPERATURI RIDICATE a conductorului : Cu 15 cm de fir lung, rezistenta la temperaturi ridicate.Acesta poate fi cu ușurință folosit pentru a încălzi solide și gaze.AUTOMAT de ECONOMISIRE a ENERGIEI : atunci Când încălzitorul ridică temperatura mediului ambiant, puterea va scădea treptat, de economisire a energiei.BUNĂ PERFORMANȚĂ de SIGURANȚĂ : de încălzire cu temperatură Constantă, fără flacără, căldură mare rata de conversie, minim influența de tensiunea de alimentare.MAI UTILIZATE pe scară LARGĂ : utilizate pe scară largă în cazane de apă fierbinte, ventilator, încălzire, iaurt masini, ciocolata extrudere, mașini de cafea.De asemenea, utilizat pentru preîncălzirea de automobile și componente electronice.Caietul de sarcini : Stare : 100% Nou Material : Carcasă din Aluminiu Material de Încălzire : PTC Termistor Modul de Încălzire : energie termică prin fluxul de aer sau contact direct cu un obiect Tensiune Nominală : 220 V (goale linie este conectat, indiferent de pozitiv și polul negativ, tensiunea nominală poate fi) Suprafață Uscată, Temperatura de Încălzire : 70, 120, 220 (opțional) ±10 Conduce Material : Rezistență la Temperatură Înaltă Fir care Duce Lungime cablu : Aprox. 15cm / 5.9 inch Încălzire Viata : peste 3 ani Dimensiune : Aprox. 6*2.1*0.5 cm / 2.4*0.8*0.2 inch Greutate : Aprox. 22g / 0.8 oz lista de pachete : 2 * PTC de Încălzire a Plăcii Notă : 1. Culoarea conductorului este aleatoare. 2. Nu poate fi direct cufundat în apă sau lichide.

Despre produs

Starea:
100% De Brand Nou
Material:
Carcasa Din Aluminiu
Material De Încălzire:
Termistor PTC
Modul De Încălzire:
De căldură prin fluxul de aer sau contact direct cu un obiect
Tensiune nominală:
220V (goale linie este conectat, indiferent de pozitiv și polul negativ, tensiunea nominală poate fi)
Suprafața Uscată A Temperaturii De Încălzire:
70, 120, 220 (opțional) ±10
Conduce Material:
Rezistență La Temperatură Înaltă Sârmă
Lider De Sârmă Lungime:
Aprox. 15cm / 5.9 inch
Încălzire Viata:
peste 3 ani
Dimensiune:
Aprox. 6*2.1*0.5 cm / 2.4*0.8*0.2 inch
Greutate:
Aprox. 22g / 0.8 oz
Lista De Pachete:
2 * Placă de Încălzire PTC :
Notă:
1. Culoarea conductorului este aleatoare. :
2. Nu poate fi direct cufundat în apă sau lichide. :

Alegerea clientului