• Novato
Dotlite Metal Ventilator de Tavan Trage Lanțul, Decorative Fan Trage Pandantiv Lanț de Extensie, 12 Inch Iluminat & Fan Margele Mingea Fan Trage Lanțul Extender Ornament cu Conector, 2 Pack(Negru)

Dotlite Metal Ventilator de Tavan Trage Lanțul, Decorative Fan Trage Pandantiv Lanț de Extensie, 12 Inch Iluminat & Fan Margele

Rating 
RON 15.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【&De ambalare de Calitate Excelentă】 : Inclusiv 2 buc cupru trage lanțuri (12 cm/fiecare), aliaj de Zinc și cupru material, acest ventilator trage în lanț extender este mult mai durabil și nu este ușor de rugină. 【Ușor să Utilizați】 : Conține două decorative diferite pandantive, veți ști cu ușurință ce este comutatorului ventilatorului și care este comutatorul de lumină, și puteți ușor să taie sau să vă conectați cu extensie pentru a obține lungimea dorită. 【Perfect de Design】 : stil Retro design, potrivit pentru toate tipurile de ventilator de tavan, forma elegant și culori clasice, face casa ta decor mai frumos, de a evidenția personalitatea ta și gust. 【Pe scară largă în Aplicații】 : ventilatorul trage în lanț set potrivit pentru ventilator de tavan, corpuri de iluminat de tavan, lampă de noptieră și cu alte ocazii, ele pot fi folosite pentru a înlocui rupte fan pandantiv, mare pentru decor acasă, îmbogăți culoare și înfrumuseța mediul de acasă. 【Garanția noastră】 : Vom oferi cele mai bune produse și servicii pentru fiecare client.Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru și motivație.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice problemă, vom face noastre cele mai bune până când sunteți mulțumit.Nici un risc de a cumpăra.Culoare : Negru.

Despre produs

Alegerea clientului