• Novato
Magik Viața Unitate Lumânare Set pentru Nunta - Nunta decor & Accesorii de Nunta - Acasă de Ziua Unității Lumânare Set (Tiffany) (Roz)

Magik Viața Unitate Lumânare Set pentru Nunta - Nunta decor & Accesorii de Nunta - Acasă de Ziua Unității Lumânare Set (Tiffany)

Rating 
RON 50.00

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

★Această unitate lumânare set include două lumânări conice (10" înalt) și un pilon lumânare (6"înalt) Timp de ardere lumanari cel mai bun pentru ziua nuntii si florale nunta pentru mesele finisaj Lucios. ★ De înaltă calitate utilizând ceară și fitile de Lumânări nu fumați și nu curge fitilul nu este impregnat cu alcool nunta unitate lumânare set non-toxice. ★ Suporturi de lumanari pentru nunta unitate lumânare nu sunt incluse Eco-friendly BPA-free. ★Fermecător lumanari pentru nunta funcționează destul de diferite culori și modele la Modă și la modă accesoriu de nunta ceremonia de unitate lumânare set este alegerea perfecta pentru orice ocazie. ★ GARANȚIE de BANI ÎNAPOI NOI, îmbunătățite de ambalare.Produsul va fi livrat în condiții de siguranță.Și de garanție de înlocuire sau de restituire, în caz de orice probleme cu produsele.

Despre produs

Alegerea clientului