• Novato
Cutie de uscat Impermeabil, Impermeabil Impermeabil Caz Scufundări Supraviețuire Cutie de Transport Recipient Interior Detașabil Perna de Cauciuc Compatibil cu Caiac, Drumeții, Pescuit Cam(Transparent)

Cutie de uscat Impermeabil, Impermeabil Impermeabil Caz Scufundări Supraviețuire Cutie de Transport Recipient Interior Detașabil

Rating 
RON 47.70

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Potrivit pentru】Impermeabil Caz de Stocare Potrivit pentru a depozita unele EDC instrumente, telefon, chei, etc.Nu este potrivit pentru a fi utilizat în aer liber pentru scufundări. 【ABS + Oțel Inoxidabil Material】Impermeabil Cutie de Depozitare realizate în principal din ABS și oțel inoxidabil material, anti-rugina si rezistent la uzura, durabil și robust. 【Performanță excelentă】Impermeabil Cutie Container,manoperă Fin, design atent și aspectul rafinat, etanș și rezistent la apă, convenabil de a folosi. 【Ușor de Transportat】în aer liber rezistent la Șocuri de Stocare de Caz,Ușor și compact, convenabil de a transporta și stoca.Practic și comod în utilizare.Un astfel de instrument practic veți avea nevoie de ea. 【】 Element din material Plastic rezistent la Șocuri Cutie,interior detasabila cu tampon de cauciuc poate proteja termeni interior de coliziune și daune.

Despre produs

Alegerea clientului